Nella

Lisätty sivulle: 2017-05-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nella
Nellasta tuli koiraenkeli 2.7.2023.
***
21.06.2017 Nella sai kodin***
Narttukoira, 4v.

10.06.2017 Nella on edistynyt hihnakäytöksessä hyvin, vetäminen on vähentynyt ja kuuntelee komentoja jos meno tuppaa menemään liian vauhdikkaaksi. Ulko-oven edessä odottaa jo kiltisti istuen oven aukaisemista eikä rynni päättömästi pihalle. Uusia ihmisiä vasten hyppii vielä innoissaan, tämän asian kanssa jatketaan edelleen harjoituksia. Nella on sisäsiisti eikä ole tehnyt hoitopaikassa ollessaan mitään tuhoja.

30.05.2017 Saksanpaimenkoira Nella etsii uutta kotia. Nella on ystävällinen ja energinen tyttö joka vaatii peruskoulutusta. Hihnakäytös ei ole hallussa, vetää melkoisen paljon ja innokkuuttaan saattaa haukkua toisille koirille. Tulee kuitenkin toisten koirien kanssa toimeen, pienten koirien kanssa leikki on sen verran innokasta että leikkikaverin tulee olla samaa kokoluokkaa. Ei sijoiteta kissojen kanssa samaan kotiin. Ihan pienten lasten perheeseen Nellaa ei sijoiteta tytön energisyyden vuoksi, kouluikäisten kanssa Nella on tottunut asumaan. Nellalle etsitään kotia joko rivi-tai omakotitalosta ja tulevalta omistajalta odotetaan kokemusta palveluskoiraroduista. Nella on aktiivinen koira joka tarvitsee liikunnan lisäksi aktivointia ja tykkäisi varmasti myös harrastaa jotain uuden omistajansa kanssa. Nella on kotihoidossa Pukkilassa ja tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

KULUKORVAUS leikatusta narttukoirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.