Nasu

Lisätty sivulle: 2009-04-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nasu
26.8.2010 Nasusta tuli koiraenkeli, vanhuuden vaivat olivat jo liikaa tytölle.

***

7.6.2009 Nasu sai kodin Karkkilasta samojedipojan kaverina.

***

3.4.2009 Nasu on 11-vuotias samojedityttönen, joka on yhdistyksellä kotihoidossa Satakunnassa.

3.6.2009 Nasu etsii vieläkin omaa kotia, se on vallan pirteä tyttö, Nasun hymyilevä naama saa kyllä ihmisenkin hymyilemään, sen iloista ilmettä ei voi olla noteeraamatta! Nasu on erittäin ihmisystävällinen, toiset koirat ovat sille ok, se mielellään leikkii vanhan dalmisnarttuni kanssa juoksemalla ympäri pihaa. Jalan vamma ei ole haitannut sitä viimeaikoina, taitaa olla lihaksisto siinä määrin vahvistunut.

12.4.2009 Nasu kävi eläinlääkärissä kynsien leikkauksessa ja samalla röntgenissä tarkastettiin vasemman takajalan tilanne, koska Nasu on ontunut. Kuvissa selvisi että Nasulla on vanha ristisidevamma, jonka seurauksena polveen on tullut nivelrikkoa. Aluksi kokeillan kipulääkkeen vaikutusta, ja jatkoa pohditaan sitten tämän jälkeen. Leikkaushoito saattaa olla mahdollinen, varsinkin kun Nasu on erittäin pirteä ja reipas, ei millään lailla vanhus iästä huolimatta :). Nasu on ystävällinen ja iloinen koira, hoitokodissa tähän asti ainakin tullut toimeen niin urosten kuin narttujenkin kanssa.

Nasu on ikäisekseen kovin reipas, mutta taustansa vuoksi tarvitsee ekstrahoitoa ja huolenpitoa. Nasu on Pullan paras kaveri,ja olisi hienoa jos kaveruksille löytyisi yhteinen koti. Nasu on ontunut jonkin verran vasenta takajalkaa, se on saanut hoitokodissa kipulääkkeen ja b-vitamiini ja rasvahappokuuri turkkiin on myös aloitettu. Nasu käytetään myös eläinlääkärissä kynsien leikkuussa, samalla tarkistetaan myös muu terveydentila.