Nässu (nyk. Osku)

Lisätty sivulle: 2010-05-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nässu (nyk. Osku)
8.7.2016 Oskusta tuli enkelikoira.

Jouduin tekemään elämäni vaikeimman päätöksen ja saattamaan rakkaimman koirani ikinä rajan toiselle puolelle. Osku oireili pitkään, mutta pärjäili mukavasti, kun elelimme hissukseen. Tuona perjantaina se sai kaksi kouristuskohtausta ja tiesin, että nyt on aika. Osku tuli minulle kesällä 2010, oli alusta asti iloinen ja rakastava koira. Se oli osa kissalaumaa, vastaanotti uudet koirakaveritkin tyytyväisenä. Osku oli mukana monilla messuilla Rekkujen maskottina. Siitä tuli myös vanhusten ystävä lukuisilla vanhainkoti käynneillä. Opiskellessani eläinavusteiseksi valmentajaksi Osku oli harjoituskoirana ja sai opettajalta kommentin valmis työkoira. Ikävä on suuri, mikään ei koskaan tule korvaamaan Oskua. Elämäni koira.

***

20.7.2010 Nässu sai kodin Helsingistä kissojen kaverina.

***

30.6.2010 Nässu on hoitokodissa Helsingissä. Lisätietoja myöhemmin.

17.5.2010 Nässu on noin 2-vuotias steriloitu nk. bolonkamix hoitokodissa Raplamaalla.

Nässu on erittäin ihmisystävällinen, mutta toisista koirista se ei pidä. Siksi Nässu etsii kotia ainoana koirana. Nässu on pienikokoinen.

Nässu on steriloitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu ja sillä on EU-passi. Kulukosvaus Nässusta on 200 euroa. Uusi omistaja hakee Nässun Virosta yhdistyksen avustuksella.