Nana-Nana

Lisätty sivulle: 2010-05-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Nana-Nana
11.2.2016 Nanasta tuli kissaenkeli sairauden takia.

Nana eli onnellisen elämän, suurimmaksi osaksi Sipoossa 3 kissakaverin ja kahden espanjasta tulleen koiran kaverina. Nanan lempi puuhaa oli lasitetulla parvekkeella kiipeilytelineiden korkeimmalla kohdalla istuskelu ja ohi menevien ihmisten ja autojen tuijottelu <3

***

13.8.2010 Nana-Nana muutti omaan kotiin pääkaupunkiseudulle.

****

Kuulumisia kodista:

27.9.2010 Tervehdys rekkulaiset, rakas Nana-pikkuinen tuli uuteen kotiin 13.8.2010. Nyt on jo siis jonkin aikaa vierähtänyt aikaa uudessa kodissa joten on aika uusien kuulumisien. Kissakavereiden kesken kaikki on mennyt paremmin kuin uskalsi edes toivoa ja tuntuu, että kaikki on löytänyt sen oman paikkansa meidän pienessä eläintarhassa. Johon siis kuuluvat 5-vuotias talon ainut poju Violet, Angel 3v sekä Hazel 3v, joka on myös tullut perheeseen Rekku Rescuen kautta. =) ja nyt viimeisin tulokas Nana-mussukka. =)))*

Nanalla on valitettavasti ollut alusta asti masun kanssa vaikeuksia ja pienelle on joutunut syöttämään antibiootteja ja muita nappeja =(* ja edelleen odotetaan lääkärin kanssa, että miten tässä käy. Muuten neiti on kasvanut kovasti ja ruoka maittaa.

Mutta tässä olisi muutamia kuvia, millaisessa kodissa pikku neiti Nana nykyään asustelee. Ja samalla näkyy myös mitä Hazel-kullalle kuuluu. =)))* Hazelille tuli heinäkuussa 3 vuotta täyteen tässä kodissa. Kaikki 4 kisuliinia nukkuvat samassa sängyssä tuossa yhessä kuvassa, mutta siinä onkin haastetta löytää sieltä missä Hazel piileksii. Kun tytöllä on niin kaunis musta turkki. =)*

Eli tälläistä meininkiä täällä meillä! Mukavaa syksyä teille kaikille =)*

14.8.2010 Tervehdys rekkulaiset ja lähinnä Jaana !!! =)* Nanan kanssa saatiin ootella bussia kohtuullisen kauan jostain syystä oli yksi vuoro jäänyt väliin, mutta se aika käytettiin hyväksi kiinalaista tuijotuspeliä pelaten =)*. Matka sujui niin rauhallisesti välillä tuntu, että tulikohan se kissa otettuun ollenkaan mukaan ku ei tuo neiti myöskään paina mitään.

Meillä ei ole ennenkään tehonnut tuo eri tiloissa olo vaan se herätti puolin ja toisin erittäin voimakasta vastarintaa. Eli esteet kun oli tieltä raivattu niin omalla comfort zonella ja Nana hipsiskeli pitkin mantuja syviä kattoen, että alue pysyi kuiteskin fifty- fifty asetuksella, että mun mussukat pysyttelivät mihinkäs sitä jouduttiin. Näin ollen oli sitten helpompi kuruilla ja kyyläillä mikä on meininki on toisella puolella. Ja kaikilla oli mukavampi ei tarvinu kiljua ja raapia kaappia tai kylppärin ovea. Ilmeisesti Violet, Hazel ja Angel kun eivät ole tottuneet “sujettuihin” tiloihin oli se liian ahdistava juttu.

Nana on ottanut pikku prinsessan roolin se makoilee keskellä olkkaria, että kaikki varmasti näkee hänet =)))*. Syönyt ja juonut on hyvin, sekä tietysti nukkunut. Ja hiekkalaatikot on löytyneet myös hienosti. Jostain syystä mami on kuitenkin kiinnostavampi kuin kissakaverit joten se seuraa mua kun hai laivaa ja aina kun köllähdän johonkin niin yht´äkkiä jostain kohden kutittaa ja siihen on Nana tullut seuraksi. Ja nytkin se istuu tossa vieressä kattelemassa kun näpyttelen. Eli sille tuntuu kaikki olevan selvää kauraa.

Täällä odottavat kaverit ovat ihmeissään … Violet on ollut aivan uber kiltti poika, lyönyt mamin ihan ällikällä!!! Se välillä käy haistelemassa Nanaa ja ihmettelee, kun toinen ei vastaa takaisin =( … tytsyt Angel ja Hazel sen sijaan eivät ole vielä ihan sinut tilanteen kanssa. Eli Angel tapansa mukaan ujona tyttönä on hautautunut sängyn alle ja kurkkii sieltä tilannetta ja Hazel pysyy visusti keittiö käytävä akselilla.

Eli toistaiseksi kaikki on sujunut hyvin kunhan noi vanhemmat tytöt tuosta tokenevat ensi shokista, pääasia on että kaikki syö ja juo, eikä kukaan vaikuta stressaantuneelta. Ja yö sujui mun kannalta aivan ihanasti, että sain itsekin nukuttua kun oli hiiren hiljaista =)*

Pistelen sitten taas viestiä kunhan tässä taas kattellaan etipäin =))))*

terkuin – virpi –

***

Naaraspentu, noin 3,5kk Kotihoidossa Vantaalla

6.8.2010 Missä olisi mukava koti odottamassa jossa olisi myös mukavaa kissaseuraa tarjolla?

4.8.2010 Pieni ja siro kissaneiti Nana-Nana olisi valmis muuttamaan omaan kotiin.

20.7.2010 Nana-Nana varaus peruuntui ja se saakin vielä hetken aikaa jatkaa elämää mamman helmoissa jotta siitä kasvaa reipas pikkukissa:)

12.6.2010 Lisätty kuvia touhukkaasta Nana-Nanasta.

27.5.2010 Nuppu-Liinan pennut; Nini, Nana-Nana, Nunu ja Niku-Naku tulivat kotihoitoon Vantaalle toukokuun alkupuolella. Luovutusikäisiä pennut ovat heinäkuun lopulla (vko 28 lopussa). (kuvia tulossa myöhemmin)

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.