Nallucca

Lisätty sivulle: 2007-01-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Nallucca
7.12.2007 Nallucasta tuli enkeli.

“Enkelin hoitoon sut tänään lähetän rakkauteni kantakoon tämän ikävän,
odota ja luota milloinkaan et kulje ilman ystävää

Enkelit hoitaa sinua, joka päivä muistan sinua nyt en voi vaan luottaa enempää siihen ettet koskaan jätä minua, kun taivas itkee, toivon että se et ole sinä
kun taivas hymyilee, toivon että se olet sinä.”

Nyt ei enää ole kipuja rakas. Sinua äärettömästi, äärettömästi kaivaten, Mari

***

2/2007 Nallucca sai jäädä kotihoitopaikkaansa Turkuun yhdistyksen kummikoiraksi.

***

Narttu, noin 6v.

27.1.2007 Nallucca on piristynyt kovasti nyt leikkauksen jälkeen. Hän lönkyttelee iloisesti lenkillä häntää heilutelleen ja mielialakin on selvästi kohonnut. Nallucca on äärettömän kiltti ja tottelevainen nallekarhu. Nallucasta ei ole mitään negatiivistä sanottavaa, sillä tämä tyttö on oikea sydäntenmurskaaja! On kuitenkin mahdollista, että Nallucan kasvaimet uusiutuvat 1-1,5 vuoden kuluttua, mihin tulevan omistajan tulee varautua. Nallucca luovutetaan ainoastaan omakoti tai -rivitaloon sekä vain ainoaksi koiraksi tai leppoisan uroksen seuraksi.

23.1.2007 Nallucca on ollut nisäkasvainleikkauksessa sekä tytön taka – ja etujalat on kuvattu. Leikkaus meni hyvin ja kasvaimet on nyt poistettu. Takajaloissa on lievää nivelrikkoa mutta toisessa etujalassa on pahempi nivelrikko. Selässä on myös mahdollisia ongelmia ja ohjeena on, että mikäli käveleminen vaikeutuu niin selkä on myös kuvattava. Eli Nallucca on toipilaana tällä hetkellä ja parempaan suuntaan menossa. Tyttö on onneksi luonteeltaankin todella rauhallinen niin häntä ei juuri haittaa se, että pitkät lenkit ovat poissuljettu. Luonteeltaan Nallucca on hyvin kiltti ja ihmisrakas ja katsoo ihmistä jatkuvasti intensiivisesti silmiin.

Lenkillä tyttö kulkee hiljalleen perässä ja välillä haluaa rapsutusta ja ottaa kovasti katsekontaktia. Muille koirille Nallucca saattaa hieman rähjätä ja haukkua lenkillä mutta jos hän pääsee tekemään lähempää tuttavuutta niin suhtautuu ystävällisesti muihin, paitsi pentuihin. Ilmeisesti ne hössöttävät Nallucasta liikaa, koska hän on itse arvokas vanhahko leidi. Nartuista Nallucca ei niin välitä mutta uroksista pitää kyllä. Dominoivia koiria Nallucca ei kuitenkaan siedä. Kissojen kanssa tulee toimeen mutta voi aluksi koittaa niitä vähän maistella, joten tulee olla tarkkana. En suosittele Nalluccaa nuorten narttujen kanssa, vanhempi uros olisi Nallucalle ihanteellinen kaveri. Joskin Nallucca on niin ihmisrakas, ettei hän varmaankaan koiraseuraa edes tarvisi. Nallucan ikäarvio on lääkärin mukaan 6-8 vuotta.

6.1.2007 Nallucca matkusti Suomeen tyynen rauhallisena leppoisalla tyylillään. Vaikka Nallucan liikkuminen ei niin ketterää olekaan, niin se kiipesi itse autoon ja junaan, meni hissillä ja nousi ylös portaita. Nallucca keräsi matkalla itselleen suuren ihailijajoukon lapsista ja aikuisista. Kaikki halusivat rapsutella suloista karhua. Jopa humalaisten kiinnostukseen itseään kohtaan Nallucca suhtautui ystävällisen kohteliaasti. Nallucca haukahti koko matkan aikana vain yhden kerran.

27.12.2006 Nallucca on karhumainen, hyvin syönyt, äärettömän kiltti isohko tyttönen. Nallucan ikäarvio on 6 vuotta, mutta tyttö voi olla nuorempikin, se ei vaan ole saanut liikuntaa ja kunto on todella huono. Nallucca istuu rauhallisesti ja äänettömästi häkissään vaikka kaikki muut haukkuvat ympärillä. Tyttöä lähestyttäessä tämä katsoo intensiivisesti suoraan silmiin. Katse on surullinen ja alistunut. Nallucca ei selvästikään ole varman, onko ihminen ystävällinen vai ei. Kun Nallucan kanssa juttelee rauhallisesti ja lähtee lenkille, tyttö alkaa hieman rentoutua. Kysyvästi Nallucca kuitenkin katsoo silmiin jatkuvasti samalla kun lönkyttelee rauhallisesti eteenpäin. Lopulta Nallucca painautuu ihmistä vasten ja haluaa yllin kyllin läheisyyttä. Nallucca ei rähissyt kenellekään toiselle koiralle. Ennen kaikkea Nallucca on ihmisen koira. Nallucan rotuperimästä ei ole varmuutta. Kotiin päästyään Nallucca saattaa alkaa vartioida omaa reviiriään. Nallucca luovutetaan vain kotiin, jossa kokemusta isoista koirista. Nallucca on löytynyt Küti tänavilta ja ollut Tallinnan Loomade hoiupaikissa 11.12. lähtien, rek nro 4379.