Naksu (nyk. Dam Dam)

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Naksu (nyk. Dam Dam)
12.9.2014 Naksusta tuli koiraenkeli.

Dam Dam (vanha nimi: naksu) nukkui pois 12.9.2017 sairauden uuvuttamana päätimme päästää neidin juoksemaan vihreille niityille. Pampuli sai elää pitkän rakastetun elämän koirakavereiden kanssa! Ei ole päivää että ikävä ei olisi siilinenua.

***

11.11.2006 Naksu muutti omaan kotiin

***

Kuulumisia kodista:

12/2006 No moikka täältä Piikkiöstä!! Dam Dam (Damsu) voi hyvin. Lunta tuli! Ai että ku se oli sitten kivaa!!! Koko koira hangessa toppapuku päällä. Häntä vaan vilkkui ku painatteli ihmettelee!!! Hehehe. Kova tyttö syömään ja energiaa riittää!!! Oikeen duraselpupu. Kokoa on tytölle tullut pikkuisen lisää, se ei ole enää niin pieni kuin tullessaan. Ei sitä itse kauheasti huomaa, mutta muut ihmiset sen kyllä huomaa :) Päivisin jyllätään äitin tykönä kun mami on töissä. Siellä saa juosta pihalla niin paljon ku jaloista lähtee. Pepe ja jeppe on kavereina. Pepen kannsa nyt enimmäkseen jyllää, ku pepeki on pentu vielä :)

Laiitoin parit kuvat. Pakko saada parempia otettuu jossain vaiheessa, mutta kamera ei taho pysyy Damsun perässä :) :)

Hyvää joulua ja Onnea uudelle vuodelle 2007
terv. Heidi, Dam Dam ja Isabella :)

***

Narttupentu, noin 3kk

1.11.2006 Naksu on noin 3kk ikäinen narttu, joka tuli kotihoitoon Suomeen (Vantaalle) 31.10.2006. Nakki ja sisarensa Naksu tulivat meille eilen hoitoon Virosta. Kuljetus kävi kätevästi kuljetusboksissa, kun parivaljakko on sen verran pienikokoisia. Tänään punnittiin ja Nakki painaa 2,1kg ja Naksu 3,1kg.

Nakki on rauhallisempi ja luonteeltaan leppoisampi. Naksusta taas löytyy enemmän luonnetta, ja se onkin selvästi pomo. Ruokakupillakin tämä tyttö piti puolensa murinalla. Se söi jopa pikkuveikan kupinlopun tyhjäksi, kun Nakki suosiolla antoi isolle siskolle tietä. Naksu vaikuttaa luonteeltaan ja ulkonäöltään vähän pieneltä terrieriltä. Nakista taas tulee mieleen töpöjalkainen collie tms.

Kissoihin ja muihin perheen koiriin on alustavasti tutustuttu, ja kaikki uusi kiehtoo sisaruksia kovasti. Reippaita koiria ovat molemmat kaikin puolin. Naksulla on pieni napatyrä, sitä yritetään nyt silitellä josko siitä vielä palautuisi sisään, mutta jos ei niin se kannattaa jossain vaiheessa leikkauttaa.