Nakki (nyk. Einstein)

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Nakki (nyk. Einstein)
21.5.2008 Nakki pienestä tuli enkeli onnettomuuden johdosta.

Kovasti kaipaamaan jäin Nakin perhe.

***

Nakki sai kodin Vihdistä

***

Uros

27.11.2007 Nakki etsii uutta kotia!

Nakki on pieni, hiukan yli vuoden ikäinen uros. Nakki on suunnilleen mäyräkoiran kokoinen ja ulkonäöstä päätellen siinä voisi mäyristä ollakkin.

Nakki eli Einstein palautui etsimään omaa kotia, sillä se haukkuu kerrostalossa rapun äänille. Tästä syystä sitä ei luovuteta kerrostaloon. Nakki tulee toimeen niin isompien lasten kuin kissojenkin kanssa. Myös narttukoira voi tulevasta kodista löytyä. Einstein on kuitenkin sen verran kiinnostunut nartuista, että suosittelemme sille kastorointia!

Einstein on reipas ja utelias nuori mies, joka pitää autoilusta. Nakin pienen koon ei pidä antaa kuitenkaan hämätä. Se vaatii koulutusta ja aktivointia eikä esim. agility tai toko olisi ollenkaan huono vaihtoehto tämän nuoren herran kohdalla.

Nakista on tulossa uusia kuvia..

Nakkiin voi käydä tutusmassa sovitusti hoitopaikassaan Vantaalla.

Kulukorvaus Nakista on 150€

***

19.11.2006 Nakki sai oman kodin Lappeenrannasta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

26.12.2006 Hei vaan. Tässä nähtäväksi kuviani uuden perheeni parista. Sain kaverikseni 3 kissaa nimeltään: Millie, Metri ja Sentti. Ja minulle nimeksi annettiin tietenkin Einstein??? Paras kaverini on Petteri 11 v. joka rakastaa minut puhki, kuten minä hänet. Olen saanut kauniin kivin koristellun hihnan ja saan nukkua jopa äidin nahkaisilla sohvatyynyillä enkä pure niistä paloja. Yhdet äidin kengännauhat söin mutta, hän lupasi ostaa uudet eikä suuttunut kun katsoin häntä kauniilla ruskeilla silmilläni.

Olen nähnyt jo monta uutta paikkaa, mutta se Lappeenrannan Sataman Hiekkalinna jäänee vielä ensi kesään. Olen käynyt jopa saunassa, sopii minulle. Ja Petteri pesee minut samalla kun itsensä ja sitten me kuivatellaan samanvärisissä pyyhkeissä. Olen muutoinkin tosi kiltti. En pissaa ohareita sohvan kulmiin vaan suosin Etelä-Saimaata mikäli emme ehdi ulos. Haukun hyvin harvoin ja silloinkin matalalla äänensävyllä, jota naapurit eivät edes huomaa.

Vauvakarvani putoilee vähitellen ja musta väri saa lisä tilaa turkissani. Naamakarvat mustuvat aika tyylikkäästi ja selkäviiru tummuu lisää. Ja asuessani Kauppatorin laidalla saan paljon ihailua osakseni torilla vierailevilta ihmisiltä ja annan heidän silittää minua enkä yritäkään purra heitä. Terveisin: NAKKI nykyisin: Einstein.

***

Urospentu, noin 3kk

1.11.2006 Nakki on noin 3kk ikäinen uros joka tuli kotihoitoon Suomeen (Vantaalle) 31.10.2006. Nakki ja sisarensa Naksu tulivat meille eilen hoitoon Virosta, kuljetus kävi kätevästi kuljetusboksissa kun parivaljakko on sen verran pienikokoisia. Tänään punnittiin ja Nakki painaa 2,1kg ja Naksu 3,1kg.

Nakki on rauhallisempi ja luonteeltaan leppoisampi. Naksusta taas löytyy enemmän luonnetta ja onkin selvästi pomo, ruokakupillakin tämä tyttö piti puolensa murinalla ja söi jopa pikkuveikan kupinlopun tyhjäksi kun Nakki suosiolla antoi isolle siskolle tietä. Naksu vaikuttaa luonteeltaan ja ulkonäöltään vähän pieneltä terrieriltä, Nakkista taas tulee mieleen töpöjalkainen collie tms. Kissoihin ja muihin perheen koiriin on alustavasti tutustuttu ja kaikki uusi kiehtoo sisaruksia kovasti, reippaita koiria siis kaikin puolin.