Mysti

Lisätty sivulle: 2014-09-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mysti
30.10.2014 Mystistä tuli kissaenkeli sairauden takia.

***

Leikattu urospentu. Synt. noin 1.7. Kotihoidossa Helsingissä

24.10.2014 Mysti muuttaisi mielellään omaan rauhalliseen kotiin reippaan kollikissan kaveriksi!

12.10.2014 Mysti, Tradi ja Miitti siirtyivät reilu viikko sitten takaisin edelliseen hoitopaikkaansa hoitajan palattua lomalta. Pentulauman jako pienempään ryhmään on tehnyt hyvää ja pikkuiset ovatkin rohkaistuneet eikä ihminenkään ole enää niin kovin pelottava.

Mysti on vikkelä kaveri, joka häntä pystyssä viipottaa menemään hoitopaikan omien aikuisten kissojen kanssa. Mysti tulee hienosti toimeen muiden kissojen kanssa ja tukeutuu niihin paljon. Uudessa kodissa tuleekin olla kiltti, reipas kissa, joka ei hämmenny Mystin läheisyyden kaipuusta. Äkkinäisiä liikkeitä ja kovia ääniä Mysti säntää vielä karkuun, mutta syliin malttaa rauhoittua siliteltäväksi vaikka se vielä hieman jännittääkin. Mystin tulevan kodin pitää ymmärtää ujon kissan sielunelämää ja maltillisesti tukea totuttelua kotikissan eloon.

29.9.2014 Mysti ja sisarukset ovat pentuenergiaa pursuava poppoo, vauhtia näiltä pennuilta ei puutu ja leikkiä keksitään kaikella mikä on tassujen ulottuvilla. Reipas kissakaveri olisi hyvä juttu, jospa seura opettaisi näitä vipeltäjiä välillä myös hiljentämään vauhtia ja tulemaan vaikka rapsutuksille, tällä hetkellä sisarukset keskittyvät ihmisen huomion sijasta toistensa kanssa telmimiseen. Aivan pienten lasten perheeseen pennut eivät sovi varovaisen luonteensa takia.

14.9.2014 Gepsi ja pennut siirtyivät uuteen hoitopaikkaan.

10.9.2014 Mysti on hauska pikkukissa, jolla vauhtia riittää. Ihminen on välillä hieman pelottava, mutta syliin tämä pikkukolli rentoutuu nopeasti ja voisi siinä makoilla pitkänkin tovin. Mysti ja Tradi ovat tiivis parivaljakko ja voisivatkin muuttaa yhdessä aikuiseen kotiin, jossa ollaan valmiita panostamaan hieman ujojen kissojen sosiaalistamiseen.

Gepsi saapui hoitopaikkaan 4.8. kuuden ottopennun Multi, Mysse, Mega, Miitti, Mysti ja Tradi kanssa. Kaikki pennut eivät ole sisaruksia keskenään, mutta ovat lähtöisin Satakunnasta saman talon pihapiiristä, jossa kissojen pito oli riistäytynyt käsistä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.