Musu

Lisätty sivulle: 2009-04-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Musu
8.2.2013 Mususta tuli enkelikissa

Musu, Maumau, Mauku tai Mauri ( maumau- ääntelyn vuoksi) on saanut 08.02.2013 odottamattoman sairaskohtauksen eläinlääkärikäynnin (vuosirokotukset) yhteydessä. Pelastusyrityksistä huolimatta Maukua ei saatu tokenemaan, eikä reagoimaan happeen ja lääkkeisiin, vaan parin tunnin jälkeen pieni menehtyi. Kohtauksen syyksi paljastui myöhemmin kardiomyopatiasta johtunut sydänkohtaus.

Mauri eli ehkä odotettua lyhyemmän, mutta sitäkin rakkauden täyteisemmän elämän. Arasta “kampurajalkatiikeristä” kasvoi rakastava ja rakastettu perheenjäsen. Rakasta perheenjäsentä ja uskollista ystävää jäivät kaipaamaan “äiti” ja “koirasisko” Sessi. Lepää rauhassa rakas!<3

***

3.6.2009 Musu muutti omaan kotiin Espooseen koiran kaveriksi

***

Leikattu uros, noin 10kk (huhtikuussa 2009)/Keravalla

8.4.2009 Musu on kaunis nuori kissapoika. Musun on aikoinaan loukannut vasemman etutassunsa, se ei ollut murtunut, mutta jäneteet olivat revenneet ja jalka ei enää kunnolla koukistu. Vamma ei tunnu haittaavan Musua, sillä se kyllä käyttää käpälää ja leikkii. Musu on kotihoitajan mukaan kiltti, seurallinen ja suloinen kisu, tykkää koirista mutta pelkää kissoja ja menee heti piiloon.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.