Mustis (nyk. Milla)

Lisätty sivulle: 2012-03-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mustis (nyk. Milla)
22.1.2016 Millasta tuli enkelikissa sairauden vuoksi.

***

31.8.2012 Mustis muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Leikattu naaras, kotihoidossa Vantaalla

24.7.2012 Mustis on saanut hoitohuoneeseen toimivan telkkarin ja sitä onkin kiva katsella hoitotädin kanssa iltaisin. Rekku Rescue ry:n hallitus on päättänyt, että Mustis saa etuoikeuden olla erityissijoitettava kissa, sillä sen hampaiden kuntoa täytyy tulevan kodinkin seurata ja ainakin hammaskiven poistoa on varmasti tulevaisuudessakin luvassa. Mustiksen erikoiskulukorvaus onkin siis poikkeavasti 60€.

20.6.2012 Nyt on käyty hammaskiven poistossa ja Mustis olisi kaikin puolin kovasti lähdössä omaan kotiin.

7.6.2012 Mustis kävi eläinlääkärissä tehosterokotuksilla ja samalla tarkastettiin muutenkin yleikunto. Hammaskiveä oli vähän kertynyt ja nyt ollaankin menossa hammaskiven poistoon vielä ennen uuteen kotiin pääsyä. Vielä kun olisi se sopiva uusi koti josta tämä Kuningatar saisi oman valtakuntansa.

23.5.2012 Mustis rakastaa ja tahtoo tulla rakastetuksi. Ihan täysillä! Kehräys ja sylissä kiehnäys on sille päälle sattuessaan ihan omaan luokkaansa, mutta muut kissat on sen mielestä ihan tyhmiä. Mustis on tosiaan mustis ja tahtoo ihmisen kokonaan itselleen. Kaunis kissa kaikin puolin ja tahtoisi todella pian omaan kotiin rakastavan perheen luokse, sillä tällä hetkellä joudumme tekemään vähän järjestelyjä hoitopaikassa jotta Mustis ei joudu olemaan muiden kissojen kanssa tekemisissä.

10.5.2012 Lisätty kuvia.

Keskustelua Mustiksesta Rekku Rescuen keskustelufoorumilla.

2.5.2012 Mustis ei oikein tykkää muista kissoista, joten tahtoisi mieluusti olla ainokaisena. Ihmisen kanssa oikein ihastuttava pakkaus <3 Mustis on siirtymässä kotihoitoon pääkaupunkiseduulle, mutta toki mainiointa olisi jos se pääsisikin suoraan omaan kotiin!

27.3.2012 Mustis on suloinen nuori tyttökissa, joka päätyi yhdistykselle erään eläinsuojelutapauksen myötä. Mustiksen aikaisemman kodin muut kissat jouduttiin lopettamaan, ja tämä kaunis neito oli ainoa, joka päätyi huostaanoton myötä lopulta yhdistyksen hoiviin.

Mustis on tällä hetkellä Kiikoisissa hoidossa, ja toivoo pääsevänsä suoraan omaan kotiin ilman matkaamista toiseen sijaiskotiin <3! Mustis on ollut nyt kolmisen viikkoa hoitolassa häkissä, ja kaipaisi jo omaan kotiin, missä saisi vapaasti touhuilla ihmisen ja kenties toisen kissan kanssa. Mustis on tottunut myös koiriin, joten niitäkin voi tulevassa perheessä olla.

ERIKOISKULUKORVAUS Mustiksesta poikkeuksellisesti 60€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.