Mussukka

Lisätty sivulle: 2007-02-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mussukka
6.1.2009 Hei, tänä yönä Mussukka siirtyi kissaenkeliksi mentyäään akuutisti huonoon kuntoon ja lääkäri totesi parhaaksi eutanasian. Mussukka pohjattomasti ikävöiden Katri

***

3/2007 Mussukka muutti omaa kotiin Meeruskan kaveriksi

****

Kuulumisia kodista:

31.5.2008 Hei! Eli nyt lapsukaiset ovat olleet jo yli vuoden täällä ja edistystä on tapahtunut niin paljon ettei samoiksi arkajaloiksi uskoisi.

Mussukka on ryhtynyt oikein kainalokissaksi ja nuolee aamuisin naaman ja kainalot :) Herra on myös päättänyt opetella kävelemään pelkillä takajaloilla ja viimeaikoina on myös puhetta alkanut kuulemaan vaikka kolliksi on kyllä aika hentoinen ääni.. Ihana herrasmies, mitä nyt vatsa temppuilee, eläinlääkäri totesi että mahdollisesti loiset pentuiässä ovat rikkoneen hieman jotain. Mutta eipä vatsan temppuilu sitä itseään tunnu haittaavan.

Meeruska on vieläkin ujo miesseurassa, mutta “mamilta” kyllä tullaan juoksujalkaa hakemaan paijauksia. Meeruskalla on hauska tapa innostua niin paijaamisesta että yleensä neiti kierii alas sohvalta:) Meeruskasta kyllä huomaa että neiti on Mussukkaa vanhempi kun välillä Meeruska oikein paheksuvasti katselee Mussukan temmellystä. Kovin on omanarvonsatunteva tuo meidän pikku diivamme. Katri ja Ahti

4/2007 Viimeaikoina kisut ovat todella ystävystyneet, syövät jo samasta kupistakin. Meeruska on vihdoin antanut paijata, vaikka välillä antaakin tassua jos alkaa hermostuttamaan. Mussukka ujostelee vieläkin, mutta Meeruskan avulla uskaltaa tutkia paikkoja oikein reippaasti. Laitan tähän vielä muutaman kuvan lapsosista, kuten ennenkin, kuulumiset saa laittaa nettiin , samoin kuin kuvatkin. Katri & Ahti

31.3.2007 Kisut alkavat vihdoin tottua toisiinsa. Mussukka raukka asui ensimmäisen viikkonsa sohvan takana, kun Meeruska ei oikein tykännyt tulokkaasta. Nyt alkaa kuitenkin sopu löytyä. Mussukka kehrää ja antaa paijata, tykkää oikein, mutta herraa vielä ujostuttaa tulla kauheasti itse huomiota hakemaan. Meeruska on päässyt jo vähän kuorestaan, leikkii oikein mielellään, muttei vielä anna koskea, kättä kuitenkin haistaa jo :) Oikein suloisia tapauksia ovat molemmat kunhan vielä kunnolla tottuvat elämään ilman pelkoa.

***

Uros, noin 6 kk (helmikuussa 2007)

Mussukka on kaunis hieman pidempikarvainen kissanuorukainen, odottaa omaa kotia Tallinnan kotihoitopaikassa.

“Pilkku, Piste ja Mussukka ovat sisarukset, ne on löydetty sataman vieresta. Tosi Pilkku-naaras on niin pikkurainen melkein 2 kertaa pienempi kuin veljekset. Mussukka löytyi viime sunnuntaina pari viikkoa sisaruksia myöhemmin.”

MUSSUKASTA TIETOJA TALLINNAN PUOLELTA:

“MUSSUKKA

Kiltti ja rauhallinen kolli , erittain seuraalinen ja ystavallinen, ihan hyppii ja puskea paata, kiemurtelee ja painaa itseaan ihmista vastaan.

On niin onnellinen etta nuolee ja hellasti pureksii sormia.

Hyvin sopeutunut kissaseuraan ja tottunut myos koiriin, leikkii ja kamppailee iloisesti koko paivat.

2 viimeista viikkoa katulla olivat vaikeita-pakkaus oli kova ja siita tulivat kisulle ikavat jalkiseuraukset.

Kotihoitaja heti epaili etta kaveri on kuitenkin liian hiljainen ja alkoi sita tarkkailla: pikku ruumis oli kuuma ja hengitys oli vaikea ja kahea.

Laakarilla selvisi etta raukalla on keuhkokuume ja oikea keuhko on pohottynyt eika hengita. Aloitimme heti laakityksen- koko viikon 3-4 pistetta paivassa.

Mutta ei hataa- potilas oli hyvin kiltti ja tottelevainen ja sairaus peraantyi.

Pikku kolli on taysin toipunut, leikkisa ja iloinen ja on valmis lahtemaan uuden kotiin! ”