Musja

Lisätty sivulle: 2008-04-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Musja
4.2.2010 Musja siirtyi vanhuuden vaivojen uuvuttamana sateenkaarisillalle kotihoitajan hoivissa.

***

Leikattu naaras, noin 8,5v (syksyllä 2008)/Helsingissä

13.8.2008 Kuulumisia kotihoidosta: “Meillä on Musjan kanssa mennyt tosi kivasti! Mun silmään ainakin paino näyttäisi hivenen pudonneen, ei mitenkään älyttömän radikaalisti kylläkään :) Rouva jaksaa kuitenkin leikkiä ja juoksennelle, varsinkin iltaisin, paljon enemmän kuin alussa.”

25.6.2008 Musja siirtyi viikko sitten uuteen hoitopaikkaan Helsingissä, joten nyt sillä ei ole niin hätää uuden kodin löytämisessä, mutta toki tämä muhkean mukava kissarouva kaipaisi jo sitä omaa lopullista kotia.

27.5.2008 Musjalla on kiire! Kotihoitaja on lähdössä reissuun eikä Musja voi lähteä mukaan, mistä löytyisi Musja-rouvalle sopiva koti (tai hoitopaikka) jossa ei olisi mielellään muita eläimiä.

20.5.2008 Olisi mukavaa jos Musja pääsisi pian omaan kotiin, sillä kotihoitaja joutuu lähtemään kesällä reissuun ja parasta olisi jos Musja ei turhaan joutuisi vaihtamaan taas hoitopaikkaa vaan pääsisi suoraan omaan kotiin.

12.5.2008 Tämä kissarouva on melko tuhdissa kunnossa, joten pieni laihdutuskuuri ei olisi pahitteeksi. Toki myös sanonta “lihavat ovat leppoisia” pitää paikkansa tässäkin tilanteessa, sillä Musja on rauhallinen ja luottaa ihmiseen, vaikka toki uudessa paikassa vähän jännittääkin. Hoitopaikan oman kissan seurasta Musja ei ole lainkaan kiinnostunut (kuten kuvasta näkyy, rouva pötköttelee saunan lauteilla) vaikka nuori kolli kovasti haluaisikin kissaseuraa Musjasta.

Hoitajan kertomaa: Olen vähän yrittänyt leikittää Musjaa narulla ja leluilla mutta se ei ole juuri osoittanut kiinnostusta. Se tulee kyllä vikkelästi kylppärin puolelle, kun kuulee, että kuppiin rapisee raksuja. Musja on kyllä muuten aivan ihana. Se on tosi kiltti ja luottaa ihmisiin mutta toistaiseksi arka.Se alkaa aina kehrätä, kun käymme sitä saunalla silittelemässä. Se on sellainen pehmolelu. Musja viihtyisi varmasti ainoana kissana ja vaikka perheessä, jossa on (ei ihan pieniä) lapsiakin.

2.5.2008 Musja on löytänyt paikan missä voi etsiä rauhassa omaa kotia, sillä alkuperäisen omistajan astma paheni niin paljon että Musjalle oli pakko löytää hoitopaikka. Tämä kehruukone sopisi kaikkein parhaiten elämään rauhallista kotikissan elämää vaikkapa aivan ainoanakin kissana jonkun kissarakaan ihmisen kaverina.

Musja on herttainen kissa joka on asunut rouvan ainoana silmäteränä. Nyt rouvalla on todettu allergian lisäksi paha astma, joten Musjalle täytyisi pian löytää oma koti.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.