Musi

Lisätty sivulle: 2010-05-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Musi
28.12.2012 Musi-pappa lähti enkeliksi rakkaan perheensä saattamana.

“Musi on nyt vapaa raihnaisesta ruumiistaan, juokse rakas vihdoinkin kivuitta.”

***

6.8.2010 Musi sai kodin Vantaalta.

Kuulumisia kodista:

4.4.2012 Ajattelin ilmoitella Musin kuulumisia, se on ollut väsyneempi tänä talvena ja selkeästi kävely on raskaampaa. Olemme käyneet nyt 2 kertaa akupunktiossa ja viime kerralla otettiin veri-ja pissanäyte, lääkäri tarkistaa maksa-ja munuaisarvot sekä tarkastaa mahdolliset virtsakivet, saan tulokset huomenna. Meillä on myös huomiseksi hieronta-aika Musille ja Kuikalle ja papalla on viimeinen akupunktio vajaan kahden viikon päästä. Pappa syö hyvin ja nukkuu siki-unta joten en usko sen olevan kivuissa eli tuskimpa sillä on muuta kuin iän mukanaan tuomaa jäykkyyttä. Kerro terveisiä Pärnuun että täällä se pappa vielä porskuttaa ja jalka nousee korkealle kun hyvä haju löytyy, itse-asiassa Musi on innoissaan reissuista kun
lääkäri-aseman liepeillä on ihania tuoksuja ja PALJON!

27.11.2010 Lisätty kuvia kodista:)

***

6.6.2010 Musi on arviolta noin 10-vuotias uroskoira Pärnun tarhalla.

Musi löydettiin alipainoisena ja fyysisesti erittäin heikossa kunnossa tammikuussa 2010. Musin aikaisemmasta elämästä ei ole mitään tietoa, se tavatttin ruokaa kerjäämästä ja ihmiset soittivat tarhalle tästä laihasta pojasta. Tästä alkoi Musin elämän ylämäki ja toivottavasti se myös jatkuu tulevaisuudessa.

Musin paino on nyt saatu nousemaan ja myöskin sokeri-ja maksa-arvot ovat palautuneet normaaleiksi. Luonteeltaan Musi on paljastunut tarhaoloissa erittäin ystävälliseksi ja avoimeksi koiraksi. Se tulee toisten koirien kanssa myös hyvin toimeen ja asuttaakin tällä hetkellä samaa häkkiä Bono-herran kanssa. Lenkille Musi lähtee enemmän kuin mielellään ja paljastuupa Musista juoksuaitauksessa myös leikkisämpikin puoli:)

Musi luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi herralla on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 100 euroa.