Muru (nyk. Sofia)

Lisätty sivulle: 2007-09-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Muru (nyk. Sofia)
29.8.2012 Sofia nyk. Mustikka = Musti oli jäänyt auton alle ja menehtynyt.

Oli hyvin surullista kun yliajaja oli heittänyt Mustikan tien sivuun vaikka kissalla oli panta kaulassa ja numero siinä, että olisi voinut ilmoittaa omistajalle.

“Musti oli kovin arvaamaton minulle tullessaan, mutta siitä kasvoi ajanmyötä ylettömästi “ihmisiään” rakastava otus. Kissa odotti aina tilaisuuden tullen sohvan vieressä, jotta pääsisi jonkun ihmisen päälle tai kylkeen kiinni makaamaan.. Siinä kissa kehräsi ja kuolasi ylettömästi. Kissa oli myös erittäin fiksu. Sitä ei pidätelleet lukot tai ovet, myöskään jääkaapin ovet. Kissa oli melkoinen herkkusuu ja aina löytyi jääkaapista paketillinen makkaraa tai kalkkunaa joita kissa tuli aina peräämään kun joku lähestyi keittiötä. Välillä kisu kävi myös ottamassa herkut jääkaapista yöllä omin avuin..

Edellisen katoamisensa jälkeen olen varjellut kissaa jopa liiallisuuksiin saakka, niin rakas kisu oli meille, ja odotinkin kovasti jo sitä että pääsisin taas tuijottelemaan sitä rakastaen silmiin kuten, sillä oli tapana tehdä aina kun tuli lähettyville tai syliin kehräämään. Tästä kissasta saattoi sanoa, että se todella rakasti ihmisiä ja myöskin vapautta. Kissa sai nauttia ihanasta kesästä, kalan, grillimakkaran ja rapsutuksien siivittämänä.

Kisu olikin sen tunteneiden mukaan sydämiä valloittava maailman hassuin kissa, joka oli kova rehentelemään erilaisilla tempuilla ja rehentelemään hyppytaidoillaan tai miten hienosti hän juoksi hassusti häntä koukussa sivuliippaa ja sujahti putkeen piiloon. Toivottavasti kisun jättämä aukko sydämessä joskus täyttyy kiitollisuudesta näistä vuosista, joka antaa uuden mahdollisuuden jollekin karvaiselle sydämen valloittajalle, vaikka se nyt tuntuukin mahdottomalle.

Kiitos Rekku Rescuelle. Musti toi valtavasti iloa ja rakkautta monien ihmisten elämään, paljon enemmän kuin pieneltä kisulta olisi voinut kukaan odottaa.

Rakkaudella Maria ja muu Mustin perhe”

***

11.6.0209 Muru sai kodin Porista.

***

Leikattu naaras, noin 3,5v.

7.12.2008 Sofi etsii uutta kotia omistajan muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Sofi ei piittaa toisista kissoista, vaan sopii ainoaksi kissaksi. Ei pienten lasten perheeseen. Sofi asustaa Porissa tällä hetkellä, kulukorvaus Sofista 50 euroa.

***

12/2007 Muru sai kodin hoitopaikastaan

***

Leikattu naaras, noin 2,5v.

30.9.2007 Muru, nykyisin Sofia, on 2,5-vuotias tyttökissa Porissa. Siitä luovuttiin ajanpuutteen vuoksi, ja Sofia on nyt hoitokodissa odottelemassa omaa kotia. Sofia on väriltään musta, luonteeltaan vaikuttaa rohkealta ja uteliaalta, ihmisrakkaalta kisuneidiltä. :)

Sofia on steriloitu viime viikolla ja ensi viikolla se saa tikkien poiston yhteydessä rokotukset. Sofia asustaa kerrostalossa on sopeutunut hyvin sisäkissan elämään.