Multi (nyk. Sulo)

Lisätty sivulle: 2014-09-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Multi (nyk. Sulo)
18.9.2015 Sulosta tuli kissaenkeli.

***

25.1.2015 Multi sai kodin Igorin ja toisen kissan kaverina Helsingistä.

Leikattu uros, synt. noin 1.7.2014 Kotihoidossa Vantaalla

13.1.2015 Tämä pikkuherra on oikea hurmuri! Ruoka-aikaan kiehnää jaloissa, tulee pyytämään rapsutuksia ja tulee jo itse pöydältä syliin, kun pöydän ääressä istuu niin etteivät jalat ole pöydän alla. Saa rapsuttaa kaikkialta, massustakin. Tästä kisusta ei sijaiskoti kohta enää raaski luopua, kun on niin valloittanut sydämet! Vieraat ovat tosi jännittäviä ja niitä tutkaillaan lähinnä piiloista. Pantaa pitää ongelmitta ja valjaitakin on kokeiltu. Valjaat eivät ole saaneet vielä Multin hyväksyntää, mutta koulutus jatkuu. Kylässäkin käytiin jouluna; tunnin ajomatkat sujuivat hyvin ja perillä uusia paikkoja uskallettiin tutkailla, kun ihmisiä ei ollut kisujen vierashuoneessa häiritsemässä. Myös uusi vuosi meni hienosti, raketit eivät paljonkaan pelottaneet.

1.12.2014 Multi on reipastunut niin kovasti, että silittää saa jo lähes aina ja sylissäkin viihtyy jonkin verran, tosin ei itse hakeudu vielä syliin. Uusi ympäristö ja uudet tilanteet toki vähän säikyttävät poikaa. Rutattu paperi on paras lelu, Multi on oikea jalkapalloilija. Todella utelias ja osallistuva. Multi on valmis siirtymään omaan loppuelämän kotiin pikaisestikin.

29.9.2014 Multi ja sisarukset ovat pentuenergiaa pursuava poppoo, vauhtia näiltä pennuilta ei puutu ja leikkiä keksitään kaikella mikä on tassujen ulottuvilla. Reipas kissakaveri olisi hyvä juttu, jospa seura opettaisi näitä vipeltäjiä välillä myös hiljentämään vauhtia ja tulemaan vaikka rapsutuksille, tällä hetkellä sisarukset keskittyvät ihmisen huomion sijasta toistensa kanssa telmimiseen. Aivan pienten lasten perheeseen pennut eivät sovi varovaisen luonteensa takia.

14.9.2014 Gepsi ja pennut siirtyivät uuteen hoitopaikkaan.

10.9.2014 Multi on vielä hieman ujo, mutta tulee uteliaana leikkimään heti kun joku ottaa huiskalelun esiin. Uteliaana osallistuu myös hiekkalaatikon putsaamiseen ja lattioiden lakaisemiseen. Multin kodissa tulee olla reipas kissakaveri, josta saa mallia kotikissan eloon.

Gepsi saapui hoitopaikkaan 4.8. kuuden ottopennun Multi, Mysse, Mega, Miitti, Mysti ja Tradi kanssa. Kaikki pennut eivät ole sisaruksia keskenään, mutta ovat lähtöisin Satakunnasta saman talon pihapiiristä, jossa kissojen pito oli riistäytynyt käsistä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.