Muki

Lisätty sivulle: 2012-04-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Muki
25.11.2017 Mukista tuli koiraenkeli sairauden vuoksi.

***

24.5.2012 Muki sai kodin Lahdesta.

***

8.5.2012 Mukille lisätty uusia kuvia, Muki rakastaa vedessä läträämistä ja rypemistä mutavellissä. Valkeaan sisustukseen ja siivous intoiseen kotiin Muki ei taida sopia ;) Tosin vedestä pitää niin paljon, että voisin kuvitella pojun viihtyvän myös suihkussa pesuilla mainiosti. Muki on fiksu ja nopea oppimaan, lenkillä käynti Mukin kanssa oli mukavaa ja ojissa läträilystä seuranneita ilo-hepuleita oli hauska katsella. Muki lenkkeili mielellään ja nätisti nuoren uros pennun kanssa, Muki osaa istua ja odottaa vuoroaan nätisti. Tarhalla jonkun verran rähjäsi toisille koirille, mutta nätisti kyllä nuuhki ja tutustui muihinkin kun pääsi tarpeeksi lähelle. Muki on aika rauhallisen oloinen koira, joka myös innostuu leikkimään ja vähän riehumaan mukavia asioita tehdessään.

2.5.2012 Muki tulee todella hyvin toimeen myös lasten kanssa, Muki ei vielä osaa oikein leikkiä leluilla lasten kanssa. Lelut ovat jotain hyvin kummallista ja erikoista Mukin mielestä, eikä hän niihin koske vaikka kuinka houkuttelisi. Muki on kiltti koira. Muki saa voimakkaita iho reagitoita Rokotuksista, ja tulevassa kodissa vuosittaisilla rokotuksilla on syytä tämä muistaa mainita eläinlääkärille kertoa. Vielä ei ole tietoa kuinka Muki tulee toimeen muiden koirien kanssa.

30.4.2012 Mukille lisätty muutama kuva. Muki pääsee tänään tutustumaan tarhan johtajan tyttäreen, jotta tiedämme kuinka se käyttäytyy lasten seurassa. Muki on rokotusten puolesta valmis matkustamaan suomeen 24.5. Muki on jo nyt n. 30kg ja tulee vielä kasvamaan aikuistuessaan lisää, 40kg varmasti menee yli.

28.4.2012 Muki on aika hoikassa kunnossa kokoisekseen, massaa varmasti aikuistumisen myötäkin lisää karttuu. Muki istuu mielellään ja ottaa kivasti kontaktia namien toivossa. Aika rauhallinen ja hiljainen koira tarhaoloissa, ei turhiä hötkyile ainakaan häkissä. Seuraavalla tarhareissulla toivottavasti jää aikaa käydä Mukin kanssa kunnon lenkillä paremmin tutustumassa. Mukavan oloinen hymypoika.

25.4.2012 Muki on todella ystävällinen ja lempeä nuori uros. Muki on hyvin suuri kokoinen ja kasvaa vielä. Muki kastroidaan ennen suomeen tuloa. Lisätietoja tulossa viikonloppuna.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.