Mr. Mymmeli

Mymmelistä tuli kissaenkeli 29.3.2021

***

Lisätty sivulle: 2012-08-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mr. Mymmeli
2.3.2013 MR.Mymmeli muutti omaan kotiin Tampereelle

***

Leikattu uros, noin 2v.(syksyllä 2012), kotihoidossa Vantaalla

14.2.2012 Kaikkien koettelemustensa jälkeen Mr.Mymmeli alkaisi pian olla valmis omaan kotiinsa. Herkkä ja rakastava herra viihtyisi varmasti rauhallisessa kodissa jossa saisi keskittyä läheistensä huomioimiseen ja huomion saamiseen. Vieraita ihmisiä kohtaan Mymmeli on useimmiten melko arvioiva, katselee suurin silmin ja pohtii tullakko silitysetäisyydelle, uteliaisuutta on kuitenkin aina tulla selvittämään kuka tuli taloon. Omalle, tutulle ihmiselleen Mymmeli on mitä ihanin kissaystävä; tykkää kiivetä päälle hurisemaan ja leipomaan tassuillaan, rakastaa olla mukana kaikenlaisissa kodinpuuhissa ja juttelee vienolla kujerruksellaan.

Kissakavereihin Mymmeli suhtautuu hyvin sovittelevasti ja herrasmiesmäisesti, liian raisut leikkiyritykset Mymmeliä kuitenkin hieman kauhistuttavat, joten jos kissakaveria olisi tarjolla niin leikkien olisi hyvä rajoittua ehkäpä pieneen sivistyneeseen hippaan silloin tällöin ;) koira- tai lapsiperhe hiljaiselle Mymmelille voisi olla liikaa, ainakin näin alkuun herra siis etsii vähän rauhallisempaa elämänmenoa :)

Mymmelin tarinaa, kuulumisia ja kuvia voit seurata yhdistyksen foorumilla.

15.12.2012 Mr.Mymmelin toipuminen on edelleen vaiheessa, joskin kahden leikkauksen jälkeen paraneminen alkaa vihdoin olla paremmalla suunnalla. Mymmelistä tehtiin yhdistyksen kummikissa sillä sen hoidosta on tullut erityisen paljon kuluja.

19.10.2012 Tomera toipilas Mr.Mymmeli pääsee kokeilemaan uusinta teknologiaa ja saa toivon mukaan haavansa paranemiseen vauhtia laserhoidoista. Kiitämme tästä mahdollisuudesta kissaklinikka Felinaa ja odotamme mielenkiinnolla klinikan, kotihoitajan ja yhdistyksen puolesta hoidon tuloksia :) Myy oli reipas potilas ja kommentoi ensimmäistä hoitokäyntiä hyvin ytimekkäästi – miau!

23.9.2012 Lisätty ihanasta herra Mymmelistä kuvia. Myy on kiltti toipilas joka antoi vieraankin ottaa syliin ja katsastaa vielä paranemassa olevan kainalonsa, toivomme herralle pikaista paranemista ja hyvää loppuelämän kotia :) kenellä olisi tarjota kovia kokeneelle Mymmelille rakkautta rauhallisessa kodissa?

11.9.2012 Mr. Mymmeli on kyllä aivan valloittava tapaus, luonteeltaan hurjan hellyydenkipeä, tykkää kiivetä syliin ja puskea naamallaan nenän ihan lyttyyn! Monesti kiipeä myös niskaan makoilemaan ja siellä sitten tyytyväisenä leipoo ja kehrää :) Myylle leipominen tuntuu oleva luontaista kun leipoo vaikka kaakelilattiaa ollessaan tyytyväinen. Ensin kummastelee vähän uusia ihmisiä ja tuijottaa arvioivasti isoilla pöllönsilmillään mutta rohkaistuu aika nopeasti. Poikkeuksena vielä miehet, jotain ikäviä kokemuksia on ehkäpä taustalla? Ei juokse karkuun, mutta pelokkaampana katselee eikä uskalla tulla paijattavaksi. Uskaltaa kyllä liikuskella miestenkin läsnäollessa jos tuttu hoitaja on vaan paikalla suojelemassa :)

Hoitotoimenpiteitäkin on harjoiteltu, tykkää harjauksesta ja kynnet antaa hyvin leikata. Mymmeli on hurjan kiltti herra, kun “aloittelijakin” on saanut annettua lääkkeet ja hoidettua haavan. Pillerit ottaa helposti, haavan hoidosta ei niin tykkää ja yrittää päästä karkuun tilanteesta. Ei kuitenkaan koskaan pure tai raavi vaikka taatusti haavanhoito tuntuu epämiellyttävältä.

Ruokahalu Mymmelillä on hyvä ja tähän mennessä lähes kaikki märkäruoat ja lihat ovat maistuneet. Kuivaraksujen suhteen on vähän nirsoillut, mutta syö kyllä niitäkin. Ei ole mitenkään kovaääninen mutta juttelee kyllä yleensä jonkin verran :) Käyttää hyvin vessalaatikkoa eikä ole kaivellut hiekkoja ympäriinsä. Vaikuttaa siis ainakin näin muutaman viikon kokemuksella “helpolta” kissalta joka luottaa ja kiintyy hoitajaansa nopeasti :)

6.9.2012 Mymmeli siirtyi kotihoitoon Vantaalle, sillä kukaan ei ole kaivannut sitä kotiin. Nyt Mymmelin haavaa hoidetaan kuntoon ja toivottavasti sillekin sitten pian löytyisi oma rakastava koti.

10.8.2012 Mymmeli on suomalainen löytökissa, jota omistaja ei ole toistaiseksi kaipaillut. Mymmeli loukutettiin Huittisista, koska eräs perhe oli jo pidempään seuraillut kissaa, jolla kaulapanta oli mennyt toisen etujalan taakse. Kissa oli liikuskellut heidän pihassaan, ja he ottivat yhteyttä eläinsuojeluvalvojaan, joka auttoi loukun virittämisessä.

Kauaa ei aikaa mennytkään, kun Mymmeli päätyi loukkuun ja menin loukkua noutamaan. Iso kasa kärpäsiä pörräsi loukun ympärillä, ja kissaparasta lähti todella paha haju. Sain saman tien ajan lääkärille, jonne Mymmelin loukkuineen kärräsin. Siellä paljastui että panta oli hiertänyt Mymmelin kainaloon noin 2 x 5 cm kokoisen alueen, joka märki jo pahasti. Kivusta johtuen Mymmeli aristeli kovasti, eikä antanut aluksi koskea, joten se rauhoitettiin, että panta saatiin leikattua pois ja tulehtunut alue huuhdeltua. Lisäksi Mymmeli sai antibiootit, kipulääkkeet että voidetta jota haavaan laitetaan.

Nyt toipuessaan Mymmeli on osoittautunut mitä ihanimmaksi kissaksi. Se antaa kiltisti tehdä hoitotoimenpiteet ja tykkää kovasti silittelystä. Vaikka Mymmelin “löytöaikaa” on vielä jäljellä, halusin kuitenkin laittaa jo sen kotia etsimään, ihan siltä varalta jos omistaja ei sitä kaipaile, että Mymmeli saisi mahdollisuuden päästä mahdollisimman pian omaan kotiin, Mymmeli on kärsinyt jo riittävän paljon ja ansaitsee oman rakastavan kodin <3. Entisellä omistajalla on aikaa lunastaa Mymmeli 21.8.2012 asti.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.