Mörkö

Lisätty sivulle: 2010-09-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mörkö
15.3.2019 Mörköstä tuli kissaenkeli sairauden vuoksi.

***

4.11.2010 Mörkö ja Cannonball muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia odista:

14.12.2010 Mörkö ja Panda (Cannonball) saapuivat yhdessä uuteen kotiinsa Helsingin Vallilaan 4.11.2010. Pojat kotiutuivat nopeasti asuttuaan ensin muutamia päiviä kylpyhuoneessa poissa keittiöremontin tieltä. Panda on pojista sosiaalisempi ja erittäin hellyydenkipeä. Se viihtyisi sylissä koko ajan ja nukkuukin peiton alla ihmistä vasten. Panda on myös kova juttelemaan erilaisin kurinoin, pirinöin, hurinoin ja naukaisuin. Mörkö on enemmän tarkkailijaluonne. Se viihtyy hieman syrjemmässä, mutta seuraa jatkuvasti mitä ympärillä tapahtuu. Pojat ovat keskenään ihan parhaat kaverit. Ne pesevät toisiaan, nukkuvat kasassa, juoksevat rallia ympäri asuntoa ja painivat toisinaan hurjankin näköisesti. Ruoan suhteen kaverukset ovat hyvin ahneita ja ihmisten ruokiakin olisi kiva varastella. Harjoitukset ahneuden kurissa pitämiseksi jatkuvat… Ihania poikia ovat molemmat. Liitteenä kuvia.

Terveisin, Niina

****

UROS, noin 3kk (syyskuun puolivälissä 2010) / Helsingissä

17.10.2010: Mörkö ja Cannonball siirtyivät yhdessä hoitopaikkaan Helsinkiin.

13.9.2010: Mörkö on suloinen mustavalkoinen kollipoika jota vielä pelottaa maailma ja maailmalle pitää sen takia vähän sähistä. Pienen totuttelun jälkeen tämä piikiltä pelastettu poika kuitenkin on tottunut kivasti meidän perhe-elämään ja painii iloisesti muiden kissanpentujen kanssa. Syliin Mörkö rauhoittuu pienen silittelyn jälkeen ja aamulla löysin pojan nukkumassa kerällä keittiön pöydältä, joten ei sitä onneksi enää tarvitse aina piiloonkaan pinkoa.

Mörkö on myös juuri käynyt eläinlääkärissä saamassa rokotuksen ja mikrosirun, ja täytyy sanoa että poika käyttäytyi lääkärissä huomattavasti paremmin kuin moni muu:)

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.