Monsteri

Lisätty sivulle: 2013-09-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Monsteri
6.10.2013 Monsterista tuli kissa enkeli.

Monsterilla todettiin olevan ikävä autoimmuunisairaus ja eläinlääkärin suosituksesta Monsterista tuli pieni kissaenkeli.

***

Leikattu urospentu, noin 3kk (syyskuun puolivälissä 2013), kotihoidossa Espoossa.

Kuulumisia kotihoidosta:

30.9.2013 Monsteri on herkkä poikakissa, joka alun arkailun jälkeen käynnistää tasaisen kehkäysmoottorin. Mosteri on pienen elämänsä aikana nähnyt ja kokenut jo kaikenlaista. Kissanpentu veljineen hylättiin Satakuntalaiseen roskikseen, josta pojat onneksi bongattiin ja toimitettiin paikalliseen löytöeläinkotiin. Kaikkiin pentuihin oli roskalaatikosta tarttunut ulkoloisia, minkä seurauksesta kissojen turkit piti leikata. Monsteri kesti käsittelyn hienosti ja nyt jatkaa kasvamista lyhyellä turkilla.

Monsteri on pennuista ujoin, mutta toisaalta myös ehkä potentiaalisin kasvamaan läheisyydestä nauttivaksi sylikissaksi. Monsteri on alkanut näyttää kotihoitajalleen luottavaista puoltansa, ja vaikka välillä pelottaa aivan mahdottomasti, ajoittain saa hoitaja kuulla sylistään ystävällisen kehräyksen. Jos Monsteriin sijoittaa hieman aikaa ja vaivaa, saa tästä todellisen kissaystävän, joka seuraa omistajaansa maailman ääriin.

22.9.2013 Veljekset siirtyivät uuten hoitopaikaan Espooseen. Kuvia ja kuulumisia tulossa kunhan kotihoitaja pikkuisiin ensin tutustuu.

18.9.2013 Veljekset Maestro, Mestari, Masteri ja Monsteri löydettiin hylättyinä roskakatoksesta Satakunnasta. Ensialkuun talteen saatiin vain kolme pentua, onneksi viimeinekin karkulainen saatiin kiinni ja toivoa sopii ettei pentueessa ollut enemmän pentuja vaan kaikki olisivat nyt tallessa.

Tullessaan hoitoon pennut olivat aivan täynnä ulkoloisia ja saivatkin heti ensimmäisenä hoitopaikkaan tullessaan ulkoloishäädön ja niille aloitettiin matolääkekuuri. Nyt pojat on jo pesty ja puunattu, tarkastettu eläinlääkärissä ja rokotettu ensimmäisen kerran. Viikonloppuna edessä on kastrointi.

Lisätietoja ja kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.