Mõmmi

Lisätty sivulle: 2013-11-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mõmmi
22.6.2015 Mõmmi lähti sateekaarisillalle.

Me näimme voimasi vähenevän,
Tiesimme lähtösi lähenevän.
Muistosi kaunis
Vie eteenpäin meitä,
Vaik’sydän on täynnä kyyneleitä.

Rakasta urheaa poikaa jäi syvästi kaipaamaan

Heidi,Torsti ja Oona

***

11/2013 Roskikseen heitetty pienimies sai uuden kodin Salosta.

***

Kuulumisia kodista:

18.3.2014 Kuvaterveisiä kotoa.

12/2013 Mõmmin kuulumiset jaettiin myös Rekku Rescuen joulukalenterissa:

Marraskuussa 2013 kodinsaanut Mõmmi lähettää lämpöiset terveiset Rekku Rescue joulukalenterin lukijoille:

Entinen omistaja oli heittänyt Mõmmin roskiin ja se oli löydettäessä erittäin huonossa kunnossa mm. turkin ja ihon osalta. Tallinnan tarha aloitti Mõmmin kuntoutuksen ja se on myös jatkunut uudessa kodissa, josta oheiset kuulumiset:

“Meillä on mennyt ihan mukavasti, tyttökoira Oona, kohta 5v sitten RR:n kautta myös Tallinnan tarhalta tullut, otti pikku-ukon heti hyvin vastaan, jo ensimmäisenä yönä oltiin yhdessä nukkumassa mun sängyssä.

Runsas viikko sitten kävimme eläinlääkärillä, pissanäyte oli ok, mutta hengityksessä rohinaa ja jotain “häikkää” saattaa olla myös sydämessä, sai pitkäkestoisen ab-piikin ja mennään noin vkon päästä uudelleen jolloin katsotaan onko kunto niin hyvä että voidaan rauhoittaa ja tutkia esim. silmää tarkemmin.

Muuten papparainen on aivan ihana, rakastaa varauksetta kaikkia ihmisiä ja pyrkii jokaisen syliin. Eroahdistusta Mömmillä on, selvästi pelkää joutuvansa taas jätetyksi ja voi sitä pussailua kun olen taas paikalla. Ruoka maistuu, ei kuitenkaan ole ahmatti, jättää loput kun on syönyt tarpeeksi. Ulkona kulkee reippaasti ja jalka nousee. Olen havainnut ettei kuule kunnolla, mutta reagoi kyllä Oonan haukuntaan, tämä kun haukkuu kaikille tv:ssä näkemilleen koirille. Eli mukavasti meillä menee.”

Mõmmi toivottaa lämpimät joulun odotuksen terveiset ja toivoo, ettei kohtalotovereita heitetä roskiin! Lämpimässä villapaidassa rakastavan omistajan kanssa elämä on nyt varsin mukavaa.

***

Vanhempi uros

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Vanhan yli 10-vuotiaan koiran kulukorvaus on 100 €.