Mjauke

Lisätty sivulle: 2012-10-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mjauke
8.12.2012 Mjauksesta tuli enkeli

Mjauke sairastui yllättäen ja sen vointi huononi hyvin nopealla tahdilla. Mjauke vastusti hoitoyrityksiä ja lääkkeiden antaminen oli ylitsepääsemättömän vaikeaa. Suureksi surukseen tarhanväen oli päästettävä ihastuttava Mjauke enkeliksi. Mjauke ei valitettavasti ehtinyt päästä oman kodin lämpöön joka sitä olisi jo ollut Suomessa odottamassa :(

***

LEIKATTU NAARAS, aikuinen

25.10.2012 Mjauke on hyvin ystävällinen ja sosiaalinen sylissä viihtyvä, pitkään tarhalla kotia odotellut kokonaan valkea kaunotar. Mjaukella on tapana kiipeillä istuskelemaan ihmisten olkapäille. Neito hellästi puskee ja korvan juuressa kehräilee. Mjauksesta on vaikea ottaa edustavia valokuvia kun neito niin innokkaasti pyörii ja kiipeilee. Mjauke on kertakaikkisen ihana kissa kaikipuolin, hyvin ihmisrakas ja sosiaalinen – mutta osaa neito tassulla räppäämäällä myös ilmoittaa jos ei jostakin asiasta pidä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.