Miska 2

Lisätty sivulle: 2006-12-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Miska 2
11/2006 Miskasta tuli enkelikoira vakavien sairauksien vuoksi.

Miska rakas, sinä jätit meidät ikuiseen ikävään. Miten ihana ja kiltti sinä olit. Miten reipas ja urhea lenkkikaveri olit,ja aina valmis lenkille mukaan. Sinä halusit paljon rakkautta, oikeastaan halusit olla aina ykkönen, ja huomion keskipiste, mutta jätit lähdettyäsi tosi tyhjän paikan meidän kotiin, ja meillä on ollut sinua joka päivä ikävä mutta olemme tosi kiitollisia ja onnellisia siitä, että olit meidän rakkaamme sen vuoden ja seitsemän kuukautta. Ja miten paljon sinulla varmasti oli kipuja ja vaivoja, mutta olit aina niin urhea ja reipas. Ne sinun kauniit silmäsi ovat aina mielessä. Kiitollisina kaivaten Sirkka, Hanna, Cero + kolme kissaa

***

11/2004 Miska löysi oman kodin.

Kuulumisia kodista:

03/2006 Hei! Kiva, kun kyselette kuulumisia! Miska voi tällä hetkellä hyvin, kop kop! Poika on sairastellut aivan liian paljon yhdelle koiralle kestettäväksi. Onneksi Miska on reipas poika. Miska oli melkein kokonaisen vuoden sairaana, tulopäivästä lähtien. Nyt hän on kuitenkin ollut hyvänä noin neljä kuukautta. Poika syö kyllä jatkuvasti kortisonia, mutta se tekee hänestä virkeän ja reippaan kaverin. Hän jaksaa lenkkeillä yhtä paljon kuin talossa asuva nuori, terve saksanpaimenkoirakin. Miska nukkuu lähes joka yö tyttäreni kainalossa ja on muutenkin taitava ottamaan huomion ja lahes kaiken rakkauden mitä talosta saa. Missu on kyltymätön rakkauden suhteen. Miska on kova poika syömään, mutta valitettavasti on osattu hemmotella poika niin pilalle, ettei kaikki enää kelpaa noin vain, vaikka entinen katukoira onkin! Pääasiassa Miska syö Neuta, mutta lihaiset, raa´at luut ovat suurin herkku.

Miska on aivan ihana koira, meidän oma päivänpaiste. Välillä meinasi toivo loppua sairauksien kanssa, mutta nyt nautitaan jokaisesta terveestä päivästä. Voisi sanoa, että Miska vaikuttaa olevan täysin kuntoutunut menneisyydestään, on kuin aivan toinen koira siitä kun haettiin meille. Nyt Miska elelee toisen koiran, kolmen kissan ja kahden naisen huushollissa aamusta iltaan ylistettävänä. Vaikka Miska tuntuu haluavan kaiken huomion hän kuitenkin nauttii muiden eläinten seurasta. Hän tuleekin hyvin toimeen kaikkien kanssa. Kiitos teille, että pelastitte Miskan! Hän on aivan ihana koira! Terv. Sirkka ja Miska ja muut

Miska pisti heti tarhalla silmiin kauniilla katsellaan, ja heiluvalla hännäällään, jolla se osoitti heti olevansa lähestyttävissä. Painautui jalkaa vasten saman tien rapsuteltavaksi, nautti todella paljon huomiosta ja itki perään ihmisen lähtiessä pois Miskan häkistä. Lenkillä käveli nätisti, säikkyi muita, räkyttäviä koiria. Nartun kanssa tulivat hyvin toimeen, eikä mitään koiraa kohtaan osoittanut mitään agressiivisuutta – päin vastoin siis ennemminkin pelkäsi. Poika on hyvin laiha ja sillä on paha iho-ongelma.

***

Kuulumisia kotihoidosta:

Miska on tuotu Tallinnan tarhalta Suomeen, pääkaupunkiseudulle kotihoitoon lauantaina 6. marraskuuta. Kotihoitajansa mukaan Miska on todella mukava koira. Rauhallinen ja erittäin hellyydenkipeä. Jaksaisi olla vaikka kuinka kauan paikoillaan kun vaan saa olla lähellä. Koira on kova leimautumaan, seurailee ja itkee perään.

Tykkää ulkoilusta todella paljon. Kissoista ei ole kiinnostunut, ei haittaa muttei kiinnostakaan. Vuoden vanhan tytön leikit hermostuttivat Miskaa, ja varoittikin tyttöä, mutta ei sitten tehnyt mitään. Miskaa on ilmeisimmin pahoinpidelty Viron kodissaan, sillä se hermostuu äkillisistä kovista äänistä ja säikkyy naaman eteen tulevaa kättä. Se on arka ja pelokas, mutta jo muutamassa päivässä vapautunut paljon, ja näyttää riemuaankin.

Miskalla on ihottuma paikoin paha, kaulan, rinnan ja tapeiden alueella punoittaa. Se on käynyt lääkärillä ja saanut antibioottikuurin, jonka avulla kutina on jo parin päivän päästä vähän helpottanut. Miska on hyvätapainen. Olisi omiaan rauhalliseen paikkaan, jossa saa paljon ulkoilua ja ansaitsemaansa hellyyttä ja rakkautta.