Mischa

Lisätty sivulle: 2007-03-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mischa
16.4.2007 Mischa ei ehtinyt saada kotia, joten tyttö nukutettiin ikiuneen.

***

14.3.2007 Mischa, reg nro 4994 on noin viisi vuotias saksanpaimenkoiran näköinen narttu Tallinnan Loomade Hoiupaikissa, jonne se on tullut 22.2.

Mischalla on syvänruskeat silmät, joilla se intensiivisesti katsoo häkkinsä ohi kulkevaa ihmistä. Mischa ei hauku saadakseen huomiota, hän jaksaa odottaa ja toivoa, että hänet huomataan. Kun Mischan häkkiin menee, on tyttö varovaisen iloinen ja heiluttaa hieman häntää. Vähän selvästi kuitenkin jännittää, että mitähän ihmisellä on mielessä. Lenkille Mischa kuitenkin lähtee reippaasti ja uskomattoman laihasta olemuksestaan huolimatta, tyttö on todella pirteän oloinen. Mischan kanssa lenkkeily sujuu mutkattomasti pienestä vetämisestä huolimatta. Mischaan tutustuminen ei kuitenkaan sujunut pelkästään iloisissa merkeissä; katseeni pysäytti todella suuret kasvaimet niin nisässä kuin toisessa jalassakin. Kysymys kuuluukin, löytyykö Mischalle omaa rakastavaa kotia, joka leikkauttaisi tytön kasvaimet eläinlääkärillä ja hoitaisi tämän suloisen nappisilmän kuntoon? Mischalla voisi olla vielä monta vuotta elinaikaa edessään mutta mikäli kasvaimia ei leikata pian, ei aikaa enää varmasti ole paljoa jäljellä.

Mischan tuleva omistaja hakee koiran Tallinnasta yhdistyksen avustuksella. Kulukorvaus Mischasta on 100 €. Mischa on valmis matkustamaan uuteen kotiinsa alkaen 16.3.