Mirri Mörmeli (nyk. Otto-Ilves)

Lisätty sivulle: 2007-04-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mirri Mörmeli
4.9.2023 Otto-Ilveksestä tuli kissaenkeli.

Kuulumisia kodista: Mirri Mörmeli käytti itsestään nimeä Otto-Ilves, tai lyhyesti vain Otto, kun hän eli Turussa Mamin seurana runsaat 16 v. 3 kk. Ikää karttui Otolle 17 vuotta, sillä hänen passissaan luki, että pikkupoika oli syntynyt 09.2006 Viron Haapsalussa.

Häntä rakastettiin suuresti ja hän tuntui myös rakastavan Mamia. Otto hyppäsi aamukahvin aikana ylös halattavaksi ja päivällä kirjoituspöydän reunalle tietokoneen näppäimistön eteen loikoilemaan selkä Mamia vasten. Iltaisin Otto halusi syliin TV:n äärellä ja aamuöisin sängyn jalkopäähän yöunia jatkamaan. Ihana kaveri, ja niin kaunis!

Erinäisiä hankalia vaivoja ja sairauksia tuli kuitenkin rasitteeksi vuosien saatossa. Niitä hoidettiin ja lääkittiin osin myös hyvin pitkään, koska muutama niistä jäi krooniseksi. Sitten kesällä 2023, elokuussa, Oton toiseen silmään ilmestyi uveiitti-tulehdus. Se paheni parissa viikossa lääkkeistä huolimatta ja lääkäri arveli, että taustalla saattoi olla jotain hyvin ikävää. Ainoana jatkohoitona olisi ollut radikaali leikkaus. Oton yleissairauksien ja iän takia se ei kuitenkaan enää lääkärin mielestä ollut järkevää. Ja, välttäen siitä koituvia kärsimyksiä Otto lähti maanantaina 4.9.2023 viheriöiville niityille, missä rakas kissa saa levätä.

***
2007 MIRRI MÖRMELI SAI OMAN KODIN TURUSTA
****
29.4.2007 Kuulumisia kotihoidosta: Mirri Mörmelistä on paljastunut tosi mussukkaYli kaksi viikkoa meni, ennenkun Mirri uskaltautui kuorestaan ja kesyyntyi mutta sen jälkeen hän on ollut tosi hellyyden kipeä ja ihana kissa. Mirri luovutetaan vain rauhalliseen kotiin ja kärsivälliselle omistajalle. Mieluiten Yarmon kaveriksi.

11.4.2007 Mirri Mörmeli on uroskissa Haapsalusta. Mirri Mörmeli tuli kotihoitoon Turkuun edellispäivänä. Mirri Mörmeli on samassa kotihoitopaikassa Moozeksen, Mustikaksen, Sallyn, Shimon ja Yarmon kanssa. Mirri Mörmeli kävi tänään eläinlääkärillä kastroitavana.