Minttu

Lisätty sivulle: 2013-12-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Minttu
9.1.2013 Mintusta tuli kissaenkeli.

Mintun hampaat olivat menneet niin pahaan kuntoon ja sillä oli suussa niin paha tulehdus että eläinlääkärin suosituksesta Mintusta tuli enkelikissa.

Rakasta Minttu-murua jäi kaipaamaan siihen kovasti rakastunut kotihoitaja <3

***

Leikattu naaras, noin 2v. kotihoidossa Vantaalla.

29.12.2013 Minttu on ihana puskukissa, sen kuvaaminen vaan on aika mahdotonta, sillä se tahtoo puskea sekä kameraa että kuvaajaa.

26.12.2013 Minttu on superreipas nuori kissaneiti. Se on löytökissa jota kukaan ei kaivannut takaisin kotiin joten löytölänpitäjä pyysi apua Rekku Rescue ry:ltä jotta tätä seurallista kissaa ei turhaan jouduttaisi lopettamaan.

Minttu voisi viihtyä myös toisen kissan kaverina, sillä ainakin ihmiselle se vaikuttaa kovin seuralliselta ja reippaalta nuorelta kissalta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.