Mikko

Lisätty sivulle: 2013-12-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mikko
13.2.2014 Mikko nukutettiin ikiuneen sairauden vuoksi.

***

5.2.2014 Mikko sai kodin Porista.

***

Leikattu uros, noin 1v. kotihoidossa Ulvilassa Porin lähellä

11.12.2013 Mikko on löydetty Satakunnasta, jossa herra oli harhaillut kuukausia muutaman maatalon pihassa, kunnes eräs vanhempi pariskunta otti sen hoiviinsa ja toimitti alueen löytöeläintalolle. Mikko oli löydettäessä vielä leikkaamaton ja arvioitiin aika nuoreksi, noin vuoden vanhaksi. Mikko on luonteeltaan ystävällinen ja tulee toimeen hoitopaikan kolmen kissan kanssa. Koirista ei ole kokemusta. Rekku Rescue otti Mikon turviinsa ja uutta kotia etsimään.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.