Mikki

Lisätty sivulle: 2013-06-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mikki
12.8.2013 Mikistä tuli enkelikissa.

Ihmisiä rakastava Mikki lähti sateenkaarisillalle sairauden vuoksi. Hyvää matkaa Mikki-kulta, sinua jäätiin kaipaamaan syvästi.

***

Leikattu uros

30.6.2013 Mikki on erittäin muhkea, komean turkin omaava herra. Mikki tykkäsi makoilla rauhaksissaan ulkotarhassa, nautiskellen kuumasta kesäpäivästä. Eipä Mikki silti pannut pahakseen, vaikka lepotauko päättyi hetkeksi sylittelyn ja rapsuttelun merkeissä. Päivänokosia olisi Mikin puolesta voinut jatkaa siinä sylissäkin makoillen. Mikki etsii kotia, jossa jaksetaan panostaa päivittäiseen turkinhoitoon.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.