Mikki

Lisätty sivulle: 2007-02-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mikki
1.8.2007 Mikki siirtyi kissojen taivaaseen leuassa olleen luusyövän takia. Mikki sai kuitenkin viettää viimeiset kuukaudet rakastettuna ja hyvin hoidettuna perheenjäsenenä.

***

3/2007 Mikki muutti omaan kotiin

***

Leikattu uros, noin 16v. kotihoidossa Tampereella

20.2.2007 Kuulumisia kotihoidosta: Ihana Mikki-kissa on elämän ruletin hyväosaisia. Ihmisellä ei ole viimeistä käyttöpäivää, mutta lemmikkeillä valitettavan usein on. Mikin tarina on niitä tavallisia, omistajan sairastuttua parantumattomasti jäi kissa-parka kodittomaksi. Varsin usein tälläisissä tapauksissa terve, mutta iäkäs eläin joutuu lopetettavaksi. Mikki sai mahdollisuuden ja rakkauskissalta puuttuu enää vain se oma koti.

Mikki on erittäin kaunis hopeanharmaa kissa, suurilla vihreillä silmillä, jonka kaulan alla on valkoinen laikku. Eläinlääkärin mukaan tämä sirorakenteinen poika on hyvässä kunnossa. Myös sen luonne on aivan valloittava – se on utelias kiehnääjä ja on aina helppo tietää missä Mikki on, sillä se ei poistu vapaaehtoisesti paria metriä kauemmaksi paitsi kun uni yllättää. Tällöin Mikki etsii suojaisen komeron tai nurkkauksen, koska pitäähän asioissa joku roti olla!

Mikki on tutkija tyyppiä ja senpä vuoksi raukka on välillä joutunut huomaamatta vangiksi kaappiin, sen livahtaessa salamana kaappiin. Mikki on hyvin kiltti ja seurallinen kissa, joskin aluksi vähän arahko, mutta tottuu melko nopeasti uusiin tilanteisiin. Mikin tulevassa kodissa voisi hyvinkin olla kiva kissakaveri, sillä Mikki on tottunut toisiin kissoihin ja kaipaa paljon seuraa. Kovin dominoiva kissa voi kuitenkin pelottaa herkkää Mikkiä.

Vaikka Mikin ei olekaan kovin hyvä hoitokodin tällä hetkellä ainoana lellikinä, viihtyy Mikki toki ainokaisenakin, mutta silloin uudella omistajalla pitäisi olla resursseja viettää herran kanssa runsaasti aikaa, sillä kissa ei ole tottunut yksinoloon. Mikki tykkäisi myös ulkoilla taluttimessa, mutta viihtyy myös pelkästään sisällä. Jos haluaisit tarjota kodin iäkkäämmälle, mutta terveelle ja ihanalle kissalle, niin voisitko harkita Mikkiä?