Miitti

Lisätty sivulle: 2014-09-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Miitti
30.10.2014 Miitistä tuli kissaenkeli sairauden takia.

***

Leikattu naaraspentu. Synt. noin 1.7. Kotihoidossa Helsingissä.

24.10.2014 Miitti muuttaisi mielellään reippaan tyttökissan kaveriksi rauhalliseen kotiin!

15.10.2014 Suloinen Miitti on nyt tajunnut, että ihminenhän on ihan kiva. Vielä ujostellaan ihmisen liikkeitä, mutta yöllä on turvallista nukkua hoitomamman vieressä.

12.10.201 Miitti, Mysti ja Tradi siirtyivät reilu viikko sitten takaisin edelliseen hoitopaikkaansa hoitajan palattua lomalta. Pentulauman jako pienempään ryhmään on tehnyt hyvää ja pikkuiset ovatkin rohkaistuneet eikä ihminenkään ole enää niin kovin pelottava.

Miitti on edelleenkin ujo kissatyttö, jota jännittää ihmisen läheisyys. Muuten Miitti on normaali kissanpentu, joka reippaasti mennä touhouttaa häntä pystyssä muiden hoitopaikan kissojen kanssa. Sylissä neiti kyllä rentoutuu silitysten avulla hetken päästä. Miitti tukeutuu hoitopaikan aikusiin kissoihin, ja neidin kodissa tuleekin olla rauhallinen, kiltti kissakaveri tukena ja turvana. Kodissa pitää ymmärtää ujon kissan sielunelämää ja maltillisesti tukea totuttelua kotikissan eloon.

29.9.2014 Miitti ja sisarukset ovat pentuenergiaa pursuava poppoo, vauhtia näiltä pennuilta ei puutu ja leikkiä keksitään kaikella mikä on tassujen ulottuvilla. Reipas kissakaveri olisi hyvä juttu, jospa seura opettaisi näitä vipeltäjiä välillä myös hiljentämään vauhtia ja tulemaan vaikka rapsutuksille, tällä hetkellä sisarukset keskittyvät ihmisen huomion sijasta toistensa kanssa telmimiseen. Aivan pienten lasten perheeseen pennut eivät sovi varovaisen luonteensa takia.

14.9.2014 Gepsi ja pennut siirtyivät uuteen hoitopaikkaan.

10.9.2014 Miitti on pikkuinen tytteli, joka jää hieman vilkkaiden poikien jalkoihin ja vetäytyykin välillä omaan rauhaansa. Miitti on vielä ujohko ja uudessa kodissa tuleekin olla kiltti, reipas kissakaveri tukena ja turvana. Miitti ei myöskään sovi pienten lasten perheeseen.

Gepsi saapui hoitopaikkaan 4.8. kuuden ottopennun Multi, Mysse, Mega, Miitti, Mysti ja Tradi kanssa. Kaikki pennut eivät ole sisaruksia keskenään, mutta ovat lähtöisin Satakunnasta saman talon pihapiiristä, jossa kissojen pito oli riistäytynyt käsistä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.