Mihkel (nyk. Roope)

Lisätty sivulle: 2010-05-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mihkel (nyk. Roope)
20.1.2016 Roopesta tuli enkelikoira sairauden vuoksi.

***

15.9.2010 Mihkel sai kodin Helsingistä kissojen kaverina.

***

28.8.2010 Mihkel on Suomessa hoitokodissa. Mihkeliin voi mennä tutustumaan sopimuksen mukaan. Mihkel on kastroitu ennen Suomeen tuloa.

***

6.8.2010 Lisätty Mihkelille uusia kuvia.

7.6.2010 Mihkel on edelleen hyvin hiljainen, rauhallinen ja ystävällinen koira joka pitää myös lapsista. Mihkel odottaa kotia Virumaan tarhalla. Mihkel jäi yksin aitaukseen Ronanin lähtiessä uuteen kotiinsa suomeen. Mihkel jaksoi uskomattoman hyvin nuoren Ronanin seuraa. Lisätty pieni video pojista :)

14.5.2010 Mihkel on rauhallinen n. 4-vuotias koiraherra, joka on löydetty helmikuun lopussa ja toimitettu tarhalle. Mihkel on asustanut tarhalla toisen uroskoiran kanssa, joka sai jo kodin. Nykyisin Mihkel jakaa häkkinsa nuoren sällin kanssa, johon Mihkel suhtautuu erittäin hienosti. Mihkel ei lenkkeillessään vedä, eikä hötkyile ja sen kanssa on erittäin mukava kävellä. Mihkel ei myöskään hauku vaan on perusluonteeltaan tasainen kaveri, josta saa hyvän perheenjäsenen. Tulevalla kodilla olisi hyvä olla aikaisempaa koirakokemusta.

Mihkeliltä löytyy kokoa reilut 60 cm ja painoa pojalta löytyy reilut 30 kiloa.

Mihkel luovutetaan uuteen kotiin kastroituna, rokotettuna, mikrosirutettuna, loishäädettynä ja sillä on EU-passi, kulukorvaus Mihkelistä on 200 euroa. Mihkel on tuotu Suomeen edelleen välitettäväksi tuotavien eläinten maahantuontivaatimuksia noudattaen, ja siitä on tehty ilmoitus Eviralle.