Merka (nyk. Hertta)

Lisätty sivulle: 2012-12-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Merka (nyk. Hertta)
28.9.2018 Hertasta tuli koiraenkeli leukemian vuoksi.

Herttaa on suunnaton ikävä, se oli todella hieno, aina iloinen ja ystävällinen koira.

Haluaisin välittää valtavat kiitokset Rekku Rescuelle ja erityisesti Hertan koitiuttaneelle Rekkujen henkilölle – muistaakseni Hertta oli väliaikaisesti jonkun luona ennen kuin se otettiin aiempaan perheeseen. Hertasta huomasi, että se oli koulutettu todella hyvin ja se suhtautuu kaikkiin ihmisiin ja eläimiin ennakkoluulottomasti ja luottavaisesti.

Hertta ehti olla minulla vain pari vuotta, mutta siitä oli tullut minulle hyvin rakas. Meillä meni pääsääntöisesti hyvin ja Hertan kanssa oli ilo lenkkeillä ja harrastaa. Ehdimme aloitella nose workiä hieman ja koirapuistossa kävimme tosi usein. Herttaa kaivaten.

***

6.8.2016 Merka sai kodin Helsingistä.

***

Narttukoira, noin 5 v.

31.07.2016 Merka etsii uutta kotia. Merka on iloinen ja ystävällinen tyttö joka palautui yhdistykselle kotia etsimään itsestään riippumattomista syistä. Lisätietoja tulossa lisää kunhan kotihoidossa ehditään uudestaan tutustumaan tyttöön. Merka on kotihoidossa Helsingissä ja tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

KULUKORVAUS narttukoirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi

***

13.2.2013 Merka sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

7.8.2013 Iloiset terveiset meiltä täältä! Kesää on vietetty ja Merka-koira on kuin kotonaan. Paljon ollaan oltu purjehtimassa ja karvainen kaverimme rakastaa sitä! Tyttö on paljon rauhoittunut ja oppinut jo seuraamaan ja mitä tarkoittaa vapaa, istu, odota, sivuun, maahan jne. Nyt ajattelin koiraradalle mennä, kun merka tykkää hyppiä esteiden yli, niin tukisi hänen tälläistä ominaisuutta. :) Punkit on ollut vähän kiusana mutta muuten ollaan oltu terveinä. Käytiin Merkan kanssa eläinlääkärissä perustarkastuksessa ja terveen paperit saatiin myös sieltä. :)

Kesä jatkuu meillä puuhakkaana ja odotetaan jo innolla sienimetsään pääsyä. :)

20.2.2013 Arki mennyt tosi kivasti ja merka kotiutuu hyvää vauhtia. Energiaa edelleen tytöllä on mutta aika lailla rauhoittunut namien, kouluttamisen ja uuden tutustumisen myötä. Tykkää olla mukana puuhasteluissa ja sitä myötä tuleva “aivotyö” on rauhoittanut neidin olemusta. Hirvittävän nopeasti oppii ja on halukas oppimaan uusia asioita :) Arki on siis aika puuhakasta, mutta lepohetket rauhoitetaan ja nautiskellaan niin luulen että on aika tämmöinen hyvä kompakti-ihan kaikille :)

***

Narttukoira, noin 1-2 v.

Kuulumisia hoitokodista:

3.2.2013 Merka on tosi hyvä sopeutumaan. Oma mielipaikka löytyi heti ensimmäisenä päivänä kotihoitoon saapumisesta ja lempilelukin löytyi saman tien. Portaiden kulkeminen sujui ilman yhtään harjoittelua ja naapuruston ääniin Merka lopetti reagoimasta parissa päivässä. Merka on muuten hiljainen. Merkalla on kertynyt paljon energiaa tarhalla ja sen purkamisen jälkeen lenkit ovat sujuneet hyvin. Merka tarvitsee paljon liikuntaa ja nuuskimisvauhti on reipas. Merkan kanssa on tehty paljon kontakti- ja ohitusharjoitusta lenkeillä ja Merka tekee niitä mielellään. Merka on melkoinen taskuaddikti: namit maistuvat. Merka on tosi iloinen tyttö ja sen mieli lentää asiasta toiseen nopeasti. Merka ei turhia murehdi. Parasta Merkan mielestä on olla ihmisen lähellä. Merka tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja leikkii mielellään niiden kanssa.

27.1.2012 Merka saapui Suomeen kotihoitoon.

***

8.12.2012 Merka on sosiaalinen, ihmisrakas, iloinen ja avoin keskikokoinen paimenkoira sekoitus. Merka on aika leikkisä ja innokas, aktiivinen koira joka etsii liikunnallista kotia. Merka suhtautuu kaikkiin ihmisiin hienosti ja on utelias muita koiria kohtaan. Merka haukkuu tarhalla jonkin verran muiden mukana, mutta hiljenee nopeasti muihin verrattuna. Merka ei ole mikään mahdoton räksyttäjä, mutta haukkuherkkyyttä kotioloissa on vaikea arvioida.