Mere (nyk. Lili)

Lisätty sivulle: 2008-07-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mere  (nyk. Lili)
26.3.2011 Lilistä tuli enkeli.

hei,Suureksi surukseni joudun ilmoittamaan, että meille niin rakas pikku “mummelimme” Lili hävisi taistelun syöpää vastaan lauantaina 26.3.2011.
Lili kuoli kotona nopeasti iltapäivällä. Lililtä oli leikattu pahalaatuinen
nisäkasvain marraskuussa 2009. Ei uusiutunut, mutta oli kuitenkin kerennyt
lähettämään etäpesäkkeitä. Tämä huomattiin tammikuussa, kun vein Lilin äkisti
alkaneen etujalan ontumisen takia eläinlääkäriin.

Kiitos ihana Lili näistä 2,8 vuodesta, jotka saimme viettää kanssasi ja
toivottavasti taas joskus kohtaamme. Et unohdu koskaan.

***

27.7.2008 Lili sai kodin Helsingistä.

Kuulumisia kodista:

5.5.2009 Kuvia Lilistä ja uudesta ystävästä.

8.9.2008 Lili on ollut meillä nyt reilun kuukauden. Ihana, rauhallinen, hieman arka pikku koira, joka on hurmannut niin monet tutut kuin tuntemattomatkin. Sterilisaatiohaava on parantanut hyvin.

Tullut todella hyvin toimeen vanhan, mutta energisen uroksemme kanssa alusta asti. Ovat kuin olisivat aina olleet yhdessä. Pieniä lapsia karttaa, mutta aikuisia käy iloisesti moikkaamassa ja rapsutuksia pyytämässä. Kissat eivät kiinnosta ja jos tulevat viereen, Lili vain katselee, että mitäs sinä siinä. Ollaan pari kertaa nähty nukkumassa lähes vierekkäin sängyssämme. Muut koirat eivät myöskään Liliä juuri kiinnosta. Haukkuu innosta ja huiskuhäntä heiluu, kun olen laittamassa ulkoiluvaatteita päälle ja tietää, että kohta päästään ulos. Kävelee reippaasti ja on selvästi innokas ulkoilija. Pihalla pysyy hienosti, kun olemme kaikki ulkona. Tulee luokse kutsuttaessa. Sai elokuussa totutella myös laivakoiran elämään kesälomalla purjehtiessamme. Aluksi oli vähän pelottavaa kävellä kannella yms. mutta katsomalla mallia toisesta koirastamme, tuli Lilistä nopeasti ketterä laivakoira. Uimisesta ei piitannut, mutta kallioilla käveli mielellään ja grilliherkut maistuivat.
Tuhannet kiitokset Heidille ja Annelle Rekuista, että auttoivat meitä tämän pienen, ihanan Lilin saamisessa kotiin. Koiramaista syksyä kaikille toivoo Lilin perhe

***

Reg. nro 10279 eli Mere on jo ainakin 8- vuotias narttu, joka odottaa kotia Tallinnan Loomade hoiupaikissa. Se on löydetty 3.7.08

19.7.2008 Mere on n. 40cm korkea, hyvin syönyt mummeli. Se on löydetty kadulta mutta kukaan ei ole mummua takaisin kaivannut.
Mere on pitää kaikista ihmisistä niin aikuisista kuin lapsistakin.
Pitkiä lenkkejä Mere-mummo ei enää jaksa ja leikkiaitauksessakin se tyytyi lähinnä lepäilemään rauhallisen köpöttelyn välissä. Hihna ei myöskään kiristy Mereä ulkoilutettaessa.
Toisten koirien kanssa mummoa ei juurikaan ole testattu, mutta ehkäpä kodissa joku vanhempi, pieni uros menisi. Toki Mere varmasti nauttisi rauhallisista eläkepäivistä ainoana koirana :)
Mere haukkuu häkissään jonkin verran, mahdollisesti kaipaa huomiota, joten kerrostalo ei välttämättä ole paras mahdollinen paikka mummelille.
Mere on valmis lähtemään kotiin 24.7.08

Uusi omistaja noutaa Meren Tallinnasta yhdistyksen avustuksella. Meren kulukorvaus on 100 euroa.