Mazi

Lisätty sivulle: 2008-11-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mazi
03/2009 Mazista tuli enkeli.

Mazin käytös muuttui pitkän tarhalla olon jälkeen aggressiivisempaan suuntaan ja poika oli parempi päästää saateenkaarisillalle.

Hyvää matkaa Mazi miez!
-Hämy

***

Mazi, reg.nro 12375, on n.4-vuotias uros Tallinnan Loomande Hoiupaikissa.

8.1.2009 Mazin omistaja nouti pojan jo kertaalleen kotiin, ei ehtinyt kulua kuin viikko niin Mazi löydettiin taas kadulta ja kaukana kotoa. Mazille siis etsitään yhä uutta kotia.

Mazi on komea, hyvin paljon puhdasta saksanpaimenkoiraa muistuttava uros jolle kuvat eivät tee oikeutta. Mazi toivottaa ihmisen häkkinsä luo tervetulleeksi hypähtämällä häkkiä vasten ja häkkiin mennessä on Mazi jo menossa ulos kovaa vauhtia. Hihnassa tämä komistus vetää jonkin verran, mutta on ihan hallittavissa kuitenkin ja välillä jopa muistaa kävellä ihan kauniisti. Toisista uroksista ei Mazi tykkää ja se näyttää sen selvästi haukkumalla niille. Tulevan kodin täytyykin reenata pojan hihnakäytöstä mutta Mazi tuntuu oppivaiselta pojalta.

Juoksuaitaukseen päästessään on Mazi elementissään! Sitä ei tarvitse kummemmin houkutella kiipeämään A-estettä tai hakemaan palloa tai istumaan namin avulla saati juoksemaan pää viidentenä jalkana. Mazi rakastaa tekemistä ja sen huomaa nopeasti. Mazi luovutetaankin vain kotiin jossa sen kanssa harrastetaan jotakin sillä sohvaperunana tämä aktiivinen ukkeli ei viihdy! Myös namien etsintä nurmikolta oli Mazin mielestä hauskaa ja nenä löysi tiensä namipussiin useammankin kerran ;)

Mazille on kertynyt korkeutta n.65cm:n verran. Mazin kodilta toivotaan aikaisempaa kokemusta palveluskoirista tai vastaavista eikä poikaa luovuteta pienten lasten perheeseen.

Uusi omistaja hakee Mazin Tallinnasta yhdistyksen opastuksella. Mazin kulukorvaus on 120 euroa ja se sisältää rokotukset, madotuksen, ulkoloishäädön sekä tunnistumerkinnän. Mazin mukana tulee myös passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.