Masu (nyk. Häntä)

Lisätty sivulle: 2010-06-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Masu (nyk. Häntä)
31.12.2018 Masusta tuli kissaenkeli sairauden vuoksi.

***

19.8.2010 Misu ja Masu saivat yhteisen kodin pääkaupunkiseudulta.

***

Kuulumisia kodista:

25.8.2010 Moikka! Misu ja Masu muuttivat meille minun, avomieheni Miikan ja kissamme Saagan kavereiksi n. viikko sitten ja ajattelin lähettää kissojen kuulumisia!:-)

Aluksi Misu ja Masu asustelivat makuuhuoneessa, ja Saaga olohuoneessa, tänään avasin kissoja erottavan oven ja varauduin välienselvittelyyn mutta ei – ei yhtään ongelmia. Tunnin verran pientä ihmettelyä ja ajoittaista sähähtelyä. Nukuin päiväunet ja herätessäni vieressäni nukkui kolme kissaa.:-)

Uskomattoman hyvin ovat sopeutuneet ja kaikki on mennyt hyvin. Lähetän vielä kuvia kissoista yhdessä kunhan vain löydän laturin kameraan!

Terveisin Netta, Miika, Saaga, Misu ja Masu

****

LEIKATTU NAARAS, 1v 11kk, Vantaalla

30.7.2010 Misulla ja Masulla olisi todellinen hätä saada oma koti, sillä kotihoitaja on saanut nyt allergiaoireita ja kissojen pitäisi päästä mahdollisimman pian omaan kotiin.

10.6.2010: Lisätty Masulle muutama uusi kuva. :)

9.6.2010: Suloisille M&M tyttösille toivotaan löytyvän yhteinen koti mahdollisimman pian. Neidit kaipaavat jo kovasti sitä omaa ihmistä ja pysyvää kotia. Tyttöset ovat valmiita lähtemään uuteen kotiin heti, kun sopiva ehdokas löytyy. :D

2.6.2010 Misu ja Masu, tuttavallisesti vain M&M, suloiset musta-valkoiset pitkäkarvaiset ‘hippi-tytöt’ etsivät yhteistä rakastavaa kotia. Tyttösten entinen omistaja ei pystynyt niitä enää hoitamaan, joten kisuliinit ovat nyt yhdistyksellä kotihoidossa.

Masu on oikea kehruukone ja se rrrrrakastaa silityksiä. Siskonsa Misu on hieman pidättyväisempi ja tuleekin tekemään tuttavuutta vasta annettuaan Masun ensin todeta ihminen vaarattomaksi. :D Molemmat kissaneidot ovat todella leikkisiä ja aktiivisia. Masu on myös viime aikoina kunnostautunut teknisen osaamisen alueella – suljettu väliovi aukeaa tassun käänteessä! Vaikka Misu onkin tyttösistä harkitsevampi, silitykset ja leikittäminen ovat selvästi sen mieleen. :)

Masun elämä ei ole ollut ruusuilla tanssimista nuoresta iästä ja kauniista ulkomuodosta huolimatta. Tyttönen on saanut naapurissa asuneelta kollilta kahdesti selkäänsä niin pahasti, että on päätynyt eläinlääkärin paikattavaksi. Toisella kertaa Masu oli monta päivää kateissa haavoittuneena. Tänä aikana pikkuinen Misu oli aivan onneton, eikä suostunut edes syömään ilman siskoaan. Kissatytöt tarvitsevat selvästi toisiaan, joten toivottavasti niille löytyy yhteinen koti.

Molempien kissojen turkki on kaunis, kiiltävä ja pitkäkarvainen. Tämä vaatii uudelta omistajalta sitoutumista turkkien hoitamiseen. Uuden kodin tulee olla koiraton, koska entisessä kodissa kissat olivat jatkuvasti stressitilassa koirien jahdatessa niitä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.