Marky (nyk. Roni)

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Marky (nyk. Roni)
26.5.2017 Ronista tuli enkelikoira.

Roni oli kuollessaan 11v 6pv vanha ja eli hyvän ja hienon elämän rakkaana perheenjäsenenä. Ronia jäi kaipaamaan koko perhe ja ystävät sekä koirakaverit. Ronille lapset olivat maailman tärkein asia ja hän hakeutuikin aina lähelle lapsia.

***

7/2006 Marky sai oman kodin.

***

Kuulumisia kodista:

12.4.2010 Ronille kuuluu hyvää siitä on kasvanut todella iso poika. Leikkautimme Ronin 2 vuotta sitten ja kyllä on poika rauhoittunut paljon sen jälkeen. Lapsista Roni tykkää edelleen todella paljon ja Roni tulee myös todella hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Käymme paljon maalla missä Roni tykkää juoksennella vapaana koirakaveri Leevin kanssa. Roni on tottelevainen ja ihana poika

27.12.2006 Roni on voinut hyvin ja kasvanut kovasti. Luonteeltaan se on hyvin sosiaalinen, rohkea ja tulee hyvin toimeen kaikkien ihmisten ja muiden eläinten kanssa. Lapsien kanssa Roni tykkää touhuta paljon vaikka välillä se saattaa kyllä innostua hieman liikaa eikä ymmärrä vielä kokoaan. Ruoka maittaa sille hyvin ja eikä se ole nirso millekkään, kurkku on sen suurinta herkkua ja sitä sen pitää saada joka päivä.

Joskus Roni kyllä on järjestänyt pieniä yllätyksiä, levittänyt roskapussin pitkin asuntoa tai jotain vastaavaa, mutta hyvin katuvaisen näköinen se on tekojensa jälkeen ollut. Uskomme että Roni hieman rauhoittuu iän karttuessa ja siitä tulee todella hieno ja tottelevainen koira. Tässä kuva Ronista jouluna
T.Minna

17.7.2006 Ronin kanssa on mennyt oikein hyvin, se on kotiutunut oikein hyvin ja vaikuttaa erittäin rohkealta ja tasapainoiselta koiran alulta. Roni on erittäin fiksu, osaa kulkea yllättävän hyvin hihnassa ja harvoin on edes tehnyt sisälle tarpeita ja silloinkin lehden päälle (tai ainakin melkein). Hän tulee myös hyvin toimeen Moonan, meidän toisen koiran kanssa. Vatsa on Ronilla toiminut hyvin, eikä ole ollut ripulilla. Tänään illalla olisi tarkoitus pestä Roni kunnolla kun loiskarkotteen antamisesta on kulunut tarpeeksi. Olemme tosi tyytyväisiä kun otimme Ronin, vaikka se osaakin tehdä pikku tuhoja jo :) ja varpaat on välillä koetuksella.

***

Urospentu, synt. 20.5.2006

Marky on syntynyt 20.5.2006, se on normaali leikkisä ja iloinen pentu. M-pentujen (Marky, Marzi, Micro ja Mur Mur) emä ja isä ovat saksanpaimenkoiran näköisiä, ja oletettavasti pennuistakin kasvaa saksanpaimenkoiramaisia. Pennut luovutetaan vain koteihin, jossa on aiempaa kokemusta palveluskoiratyyppisistä koirista. Pennut ovat hoitokodissa Tallinnassa ja ovat valmiit lähtemään omaan kotiin heinäkuun puolivälin jälkeen.