Marisa

Lisätty sivulle: 2013-08-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Marisa
7.8.2013 Marisasta tuli enkelikissa.

Marisa katsottiin parhaaksi lopettaa, sillä Marisalla oli vaikeat hengitystieoireet ja muutoinkin kovin flunssainen. Lääkekuuri toisen perään ei kuntoa muuttanut paremmaksi, joten eläinlääkärin suosituksesta Maristasta tuli pieni kissaenkeli.

***

Naaraspentu leikataan, noin 15 vkoa, kotihoidossa Helsingissä.

6.8.2013 Marisa on leikkisä kissaneiti joka hoitoon saapumisen jälkeen reipastunut kovasti. Hoitotädin kanssa Marisa on jo hyvää pataa ja tykkää huomiosta ja silittelystä. Uudet ihmiset kuitenkin hieman arveluttavat ja heitä Marisa ei silityksetäisyydelle päästä. Neiti käy hienosti hiekkalaatikolla ja raapimapuukin saa osansa pienistä kynsistä. Marisa kaipaisi kissakaveria uudessa kodissa, ehkä joku sisarista voisi lähteä Marisan kaveriksi.

Suuresta kissapopullatiosta olevat Mustanaama, Tipri, Kukkis, Rähmis, Kaapo, Marisa, Lumi ja Aliisa ovat sisaruksia (eivät ihan samasta pentueesta mutta samasta perheestä) ja lähtöisin Sulkavalta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.