Manu (nyk. Teijo)

Lisätty sivulle: 2010-08-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Manu (nyk. Teijo)
11.7.2019 Manusta tuli kissaenkeli sairauden vuoksi.

***

26.8.2010 Manu muutti omaan kotiin Turkuun.

***

UROS, noin 3kk (elokuun puolivälissä 2010)/Helsingissä Luovutus 13.8.2010 alkaen (luovutusikä 12vkoa)

19.8.2010 Manu tykkää kovasti silittelystä ja syliinkin sen voi ottaa. Kaikista paras asia maailmassa tällä hetkellä on kuitenkin leikkiminen ja pojalla riittää energiaa temmeltää. Joka paikkaan pitäisi päästä ja hoitohuoneena toimiva vessa alkaa käymään pojankoltiaiselle liian pieneksi. Tulevassa kodissa voisi olla leikkiseuraa, ettei aika käy pitkäksi!

17.8.2010 Manu olisi valmis lähtemään omaan kotiin vaikkapa jonkun mukavan kissan kaveriksi.

13.8.2010 Mindy, Mandy ja Manu kävivät tänään eläinlääkärissä tarkastuksilla ja saamassa rokotuksen ja mikrosirun. Pennut ovat nyt hoidossa Helsingissä.

2.8.2010 Mindy, Mandy ja Manu ovat kissasisarukset Karjalohjalta. Niiden emo on kesykissa, mutta pennut olivat saaneet syntyä vapaasti luontoon. Nyt pennut ovat hoitopaikassa ja tottuneet kotielämään, ja emokin toivottavasti striloidaan pian. Olisi tietysti mukavaa jos pennut pääsisivät omaan kotiin yhdessä kissakaverin kanssa tai jos perheessä olisi jo valmiina kissaseuraa.

Kotihoitaja kertoo: Manu on todella kova leikkimään ja tietysti syömään. Tarpeet on aina hoidettu oikeaan paikkaan. Manulla on hauska tapa, leikkiessä ottaa lelun suuhun ja lähtee viemään lelua pois ja murisee samalla :)
Manulla on ollut kova halu leikkiä leikittäjän sormien kanssa ja tätä yritämmekin opettaa pois.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.