Malla

Lisätty sivulle: 2012-08-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Malla

Malla Muru saateltiin paremmille hiirestysmaille 2.3.2023. Malla eli arviolta 14-16-vuotiaaksi ja pysyi samassa rakastavassa kodissa vuodesta 2012. Viimeiset elinvuotensa Malla sairasti kaihia ja munuaisten vajaatoimintaa.

“Ei suurempaa lahjaa kuin kissan rakkaus”
-Charles Dickens-

***
24.10.2012 Malla sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

30.10.2013 Vuosi on kulunut siitä, kun Malla Murunen sai oman kodin. Mallalle kuuluu erittäin hyvää. Murunen rakastaa leikkimistä, touhuilua, jutustelua ja ruokaa – tietenkin! Vähän valikoiva neito on ruuan suhteen, se on alkuajoista muuttunut. :-) Yhä enemmän Malla hakeutuu syliin nukkumaan, kun vuosi sitten oli asian suhteen arempi. Samoiten yöllä saatan herätä siihen, että Malla on tullut mahan päälle hengailemaan ja nuuhkii naamaani. :)

Viime keväänä Mallalta poistettiin hammaskiveä ja samalla piti poistaa pari hammasta. Malla toipui operaatiosta hyvin. Muuten Malla on pysynyt terveenä.

Nyt syksyllä muutin Mallan kanssa uuteen osoitteeseen. Malla sopeutui uuteen asuntoon nopeasti, vaikka toki alussa oli ihmeissään uudesta paikasta.

Kokonaisuudessaan voisi todeta, että Malla on aivan ihana kissaneito! <3 Mallan vuosipäivää juhlistettiin kanatikuilla ja uudella hiirilelulla, jonka Malla jo osittain tuhosi!

4.1.2013 Malla Murunen on kotiutunut meille hyvin. Alkuun oli ujohko ja pakeni sängyn alle piiloon, mutta nopeasti alkoi luottaa meihin. Mallalla riittää paljon juttua. Hänen lempisanontansa lienee “kurnau”. :) Malla osaa vaatia huomiota; on jatkuvasti kerjäämässä ruokaa tai sitten haluaa rapsutuksia tai leikkiä. Neito ei aina edes tunnu tietävän, että mitä haluaa, huomion saaminen on tärkeintä ;)

***

Leikattu naaras, kotihoidossa Helsingissä

18.10.2012 Lisätty kauniille Mallalle uusia kuvia.

14.9.2012 Suloisella Mallalla menee mukavasti, mutta olisi hienoa jos se pääsisi pian omaan kotiin, sillä hoitopaikassa on ollut vähän allergiaoireita. Malla kehräilee jaloissa ja haluaa silityksiä (tai sitten lisää raksuja;). Malla on myös tajunnut leikkimisen idean! Aluksi se katsoi hölmistyneenä kun sen kanssa yritti leikkiä, mutta nyt löytyi kiva lelu, huopakankaasta tehty nauha minkä päässä on tuommoinen pörröinen tupsu.

26.8.2012 Malla-mamma saapui kesäkuussa kotihoitoon kolmen pentunsa ja kahden ottolapsensa kanssa. Mallan pennut Lilbi, Nala, Nesa, Kleo ja Nefe ovat jo löytäneet omat kodit, joten Mallakin olisi nyt valmis lähtemään omaan kotiin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.