Maestro

Lisätty sivulle: 2010-08-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Maestro
10/2010 Maestrosta tuli enkelikoira sairaskohtauksen vuoksi.

Hyvää matkaa lempeälle jätille.

***

Uros, noin 2-3v.

19.8.2010 Maestro on arviolta noin 3 vuotias uroskoira Pärnun tarhalla.

Mahtava Maestro, sopivampaa nimeä koiralla harvoin on. Kun kävelen kohti Maestroa, näky on vaikuttava. Arviolta 60 kiloinen musta jätti tuijottaa taukoamatta kohti kävelevää tulokasta. Maestron silmistä paistaa kuitenkin ystävällisyys, eikä katse valehtele. Maestro on oikea nallekarhu. Kun pysähdyn herran luokse kiinnittämään talutushihnaa, alkaa pojan häntä vaihdikkaasti
vispaamaan. Lenkille lähdettäessä valmistaudun pahimpaan. Tämän kokoinen uroskoira tarkoittaa yleensä kovin vauhdikasta lenkkiä. Tarhan porteille kävelläänkin vauhdikkaasti. Yhtäkkiä hihna löystyy ja Maestro talusteleekin aivan vieressäni. Ihmetyksekseni Maestro ei vedäkään hihnassa vaan on oikein mukava lenkkikumppani. Rauhallista lenkkeilyä tämä herra tuleekin tarvitsemaan runsaasti, koska ainakin muutama kilo on tuosta massasta pudotettava. Lisäksi Maestroa vaivaa vasen takajalka, joka on tällä hetkellä voimakkaasti turvoksissa. Jalan tilanteesta lisätietoa myöhemmin.

Maestro etsii kotia jossa herra saa yllin kyllin rakastamiaan rapsutuksia ja huomiota. Kodin täytyy kuitenkin muistaa, että vaikka tarhalla Maestro on oikea nallekarhu, kyseessä on voimakas koira, joten mahdollisiin ongelmiinkin pitää
varautua. Maestro pitää myös kastroida, koska herralla on paha tapa nylkyttää lenkkeilyttäjää innoistuksissaan. Maestro on sellainen koira, jota helposti ei unohda. Herraa voisi kuvata lempeäksi jätiksi, joka jättää tassun kuvion kyltyneimpäänkin sydämeen.

Maestro luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi pojalla on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 150 euroa.