Lyyti Lyllerö (nyk. Minttu)

Lisätty sivulle: 2013-11-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lyyti Lyllerö (nyk. Minttu)
24.10.2016 Mintusta tuli kissaenkeli.

Eläinlääkäri näki parhaaksi lopettaa Mintun, kun sen kunto romahti nopeaan eikä ruoka enää maistunut entiseen tapaan.

***

26.12.2013 Lyyti Lyllerö muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista:

29.1.2014 Minttu on sopeutunut hyvin uuteen kotiinsa. Minttu on kova vahtimaan jääkaappia ja ruoka maistuu hyvin. Paino on kuitenkin mukavasti tippunut. Mintun lempipaikat ovat raapimapuu, sohva ja sänky. Minttu tykkää silittelystä ja herättää aamulla hurinaan. Välillä innostuu leikkimään. Minttu viettää iloisia kuningattaren päiviä täällä meidän ilona.

***

Leikattu naaras, noin 6v. kotihoidossa Vantaalla.

12.12.2013 Voiko joku kehrätä ja rakastaa näin paljon? Lyyti nukuttaa hoitajan illalla kehräyksen ääneen ja aamulla saa herätä samanlaisen hentoon hurinaan. Yön se nukkuu rauhallisesti sängyn jalkopäässä, johon se on illalla leiponut tassuillaan sopivan pesän peiton väliin. Huomaa että Lyyti on ollut varmasti koko ikänsä silmäteränä, sitä on rakastettu ja se on rakastanut. Nyt kun oma omistaja on joutunut Lyytistä luopumaan niin Lyytillä vielä rakkautta riittää ja olisikin ihanaa jos tämä kaunis helmi pääsisi pian omaan kotiin ainokaiseksi kissaksi. Kuvissa Lyyti ei ole läheskään niin kaunis kuin luonnossa. Joku hupaisasti totesikin että Lyyti näyttää kuvissa joltain Muumien mörkö/haisuli-hybridiltä ja ihmetteli miten niin kauniista kissasta ei saa kauniimpia kuvia.

14.11.2013 Lyyti Lyllerö on kyllä täysin nimensä veroinen lylleröinen. “Edellisessä elämässään” ilmeisen väärät ruokatottumukset ovat tuoneet lihaa luiden päälle ihan liiaksi ja nyt on menossa laihdutuskuuri. “Lihavat on lepposia” sanonta kuvaa Lyytiä hyvin, mutta kyllä tämä karvapallo onneksi innostuu myös vähän liikkumaan. Lyytin turkki on upean musta ja kiiltävä, pieniä takkuja on ollut siellä täällä, mutta luultavasti painon pudotus ja hyvä hoito auttaa siihenkin että karva jatkossa pysyy ojennuksessa. Uuden kodin täytyykin ottaa huomioon, että laihdutus tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa jotta saadaan Lyyti oikeanlaiseen kuntoon.

7.11.2013 Lyyti Lyllerö on kaunis musta kissa, joka on tullut yhdistykselle etsimään uutta kotia omistajan jouduttua laitoshoitoon. Lyyti on asunut vanhemman rouvan kanssa ja viettänyt rauhallista kissanelämää. Lyllerö on kiltti ja ihmisrakas kissa, joka kaipaa ikiomaa loppuelämän kotia mielellään rauhallisesta aikuisperheestä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS erikoiskulukorvaus Lyytistä on 60€, hampaanpoisto keväällä. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.