Luru

Lurusta tuli kissaenkeli toukokuussa 2021.

***

Lisätty sivulle: 2013-09-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Luru
30.10.2013 Luru sai kodin Helsingistä Börje-kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

27.6.2014 Lisätty pari uutta kuvaa Lurusta.

5.11.2013 Luru ei ole ollut yhtään arka, ei itkenyt hoitopaikkaan takaisin ja ruokakin on maistunut. Luru oli heti innoissaan Börjestä kun ne tapasi ekaa kertaa, kiiruhti samantien puskemaan ja kehräämään. Siitä asti ne on leikkineet ja riehuneet yhdessä. Välillä on aika tiukan näköisiä painimatseja ja toisinaan Börje nuolee Lurua tarkkaan puhtaaksi. Eli vaikuttaisi olevan ihan “perfect match”. :)

Luru antaa meidänkin paijata sitä, mutta tykkää enemmän leikkiä Börjen kanssa kuin meidän. On hauska seurata, kun Luru ottaa mallia Börjestä kaikin mahdollisin keinoin ja kipittää koko ajan sen perässä :)

Joka päivä Luru rohkaistuu enemmän ja tänään tuli jopa meidän viereen katsomaan telkkua.

***

Leikattu urospentu, noin 3 kk (16.9.2013), kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

23.10.2013 Kävin Lurun luona vierailulla ottamassa uusia kuvia. Luru on todella komea poika, turkissa olevat harmaat raidat on kauniin kylmän harmaat ja Lurun naama on söpöäkin söpömpi.

Luru suhtautuu vieraisiin varauksella, mutta ei lähtenyt karkuun vaan jäi leikkimään lähistölle hoitajan kanssa. Rauhallisesti kun Lurua lähestyin niin sain silitellä pehmoista turkkia ja Luru vähän jopa puski kättä. Selvästikkin Lurusta tulee ihana lemmikki, kunhan ensin rauhassa tutustuu uuteen kotiin ja omiin uusiin ihmisiin.

9.10.2013 Lurulla olisi jo kiire päästä omaan kotiin!

Luru on alkanut tottua ihmisen läsnäoloon. Se on vieläkin arka, muttei enää juokse pakoon joka kerta ihmisen nähdessään, uskaltaa välillä jopa hypätä sylin kautta korkeammalle tasolle (esimerkiksi lelun perässä). Sylissä viihtyy ja jos sen siihen nostaa ja rapsuttelee, niin kehräyskone käynnistyy.

Luru on myös oppinut syömään muutakin kuin pelkkää lihaa, joten ei tarvitse olla täysin lihaa ruokavalio. Tulee hyvin toimeen isompien kissojen kanssa, ja myös varmasti toisten pentujen, kunhan on reippaan kissan kanssa, katsomassa mallia. Luru on myös kova poika painimaan, joten ehkei ihan hiljaisimman hissukan kanssa kannata ottaa kaveriksi, vaan jonkun joka purkaa pentuenergiaa Lurun kanssa.

Kaiken kaikkiaan mukava kissa! Valmis uuteen kotiin!

1.10.2013 Lurun sisko Mökö lähti uuteen kotiin ja Luru jäi vielä hoitopaikkaan odottelemaan uutta omistajaansa. Luru on kovasti reipastunut aremman siskon lähdettyä ja tykkää leikkiä hoitopaikan nuoren kollin kanssa ja nukkua hoitajan pään vierellä yönsä. Luru ottaa siis kovasti mallia kissakaveristaan, eli Lurulla tulisi olla kaverina reipas ja ihmissosiaalinen kissa.

Lurulla on piilokives, jonka takia kastrointia joudutaan lykkäämään eteenpäin.

27.9.2013 Luru on naukunut tiensä kotihoitajan sydämeen. Rohkea ja reipas pikkupentu on aina näyttämässä siskolleen mallia, että “näin tämä hiiri piestään” tai “painitaan sängyllä”. Luru tykkää kovasti kuivatusta kanaherkusta. Sitä syödessä muristaan siskolle, ettei toinen vain vie herkkupalaa. Uusien ihmisten tullessa huoneeseen, odottaa Luru hetken paikallaan ja tarkistaa onko tuttu, jos on ei ole moksiskaan mutta jos ei, niin täytyy mennä äkkiä piiloon tarkkailemaan tilannetta.

22.9.2013 Luru siirtyi Helsinkiin. Uusia kuvia ja kuulumisia tulossa kunhan kotihoitaja pikkuiseen ensin tutustuu.

***

18.9.2013 Lisätty Lurulle vielä pari kuvaa sekä leikkivideo. Luru ja Mökö muuttavat lauantaina Helsinkiin ja niille on varattu leikkausaika sunnuntaille. Eli nämä pennut olisivat valmiita muuttamaan kotiin jo ensi viikon loppupuolella!

16.9.2013 Mökö ja Luru ovat villikissan pentuja ja ovat tulleet Rekuille hoitoon Sastamalasta.

Luru on ihana pieni kehruukone, vaikka vielä vähän aristaakin ihmistä. Luru on kuitenkin parin viikon hoitojaksolla rentoutunut jo roimasti ja siitä saa joku vielä ihanan kissakaverin itselleen. Luru välillä luikkii karkuun, mutta syliin otettaessa ja rapsutellessa alkaa kehruukone hyrräämään. Luru etsii kotia, jossa sille olisi reipas kissakaveri näyttämässä mallia sekä kuluttamassa pennun energiaa painimatseilla.

Nämä pennut rrrrakastavat lihaa, joten toivottavasti uusi koti on valmis tarjoamaan mahdollisimman lihapitoista ruokaa Lurulle.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.