Luke

Lisätty sivulle: 2006-12-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Luke
10.11.2009 Lukesta tuli enkelikoira.

Lukella oli sairaus, joka vei näön ja kunto huononi nopeasti.

Lukea kaivaten: Päivi ja Mikko

***

20.1.2007 Luke sai kodin Kirkkonummelta.

Kuulumisia kodista:

18.2.2008 Luke on kotiutunut todella hyvin ja terveenä on ollut yhtä silmätulehdusta lukuunottamatta. Siihen sai antibiootit ja tulehdus parani hyvin. Alkuaikoina Luke arasteli kovasti muita koiria, mutta nyt tuntee jo kaikki naapuruston koirat ja nartuista pitää erityisesti;)

***

Kuulumisia kotihoidosta:

29.12.2006 Luke joutui pesulle kotihoitopaikassaan ja yllätykseksi Luke olikin vanha tekijä pesulla käymisessä, napotti nätisti paikallaan suihkun aikana ja kuivauskin oli ihan ok Luken mielestä.:)
Luke on ainakin tähän mennessä ollut täysin sisäsiisti. Luken käsittely on ollut aika helppoa, tänään istui puol tuntia rauhassa lattialla harjattavana ja saksiakin sai huopalauttoihin käyttää aivan vapaasti. Antoi myös nostella ja pidellä kaikkia tassuja, kynsien leikkuu olisi edessä viikonloppuna, samaten trimmaus sillä turkki on jaloista ja takapuolesta huopaantunut paikoin ihoon asti.

Luken käytöksestä sen verran että arkuus on näin kotioloissa vähentynyt huomattavasti, eivätkä äänet (pesukone,sähköhammasharja..)pelota yhtään…Imuria testataan vähitellen..:)

Ulkona Luke käyttäytyy hyvin, hihnassa ei tule vedettyä juuri ollenkaan ja ihmisen pysähtyessä palaa heti vierelle. Autot eivät kiinnosta eivätkä pelota, joitain ihmisiä olisi kiva päästä haistelemaan lähemmin mutta jos jotain hyvää on matkassa ohittaa Luke vastaantulijat ilman silmäystäkään, myös yksi koira ohitettiin makupalaa vahdatessa todella mallikkaasti. Lapsiin suhtautui ainakin ulkona hyvin epäillen joten ei välttämättä arkuutensa takia lapsiperheeseen sovi, haukkumisen takia ei varmaan myöskään kerrostaloon. Luke on hoidossa Kirkkonummella ja luovutusmaksu Lukesta on 150 euroa.

***

17.12.2006 Luke on noin 2 vuoden ikäinen uros. Luke on tarhalla arka ja pelokas, joten sen olisi hyvä päästä pian kotiin. Luke annetaan vain kotiin, jossa on koirakokemusta ennestään. Luke on löydetty 30.11 ja odottaa nyt kotia Tallinnan Loomade Hoiupaikissa. Reg.nro 4267