Luka

Lisätty sivulle: 2011-12-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Luka
21.5.2024 Lukasta tuli koiraenkeli
***
28.1.2012 Luka sai kodin Palokasta.***

Kuulumisia ja kuvia omasta kodista:

25.2.2012 Luka on kotiutunut meille todella hyvin! Ensimmäisinä päivinä keittiön pöydän alla oli Lukan mielestä turvallisinta, mutta pian poika siitä rohkaistui. Luka on alusta asti ollut todella kiltti ja tottelevainen. Mitään kiellettyä Luka ei ole tuhonnut eikä oikeastaan ole edes yrittänyt, ja sisäsiistiksikin opittiin nopeasti. Aluksi meitä jännitti, miten Luka tulee toimeen meidän 1,5-vuotiaan pojan kanssa, mutta senkään suhteen ei ole ollut mitään ongelmaa. Pikemminkin päinvastoin, ovat löytäneet toisistaan leikkikaverin. :) Ulkona Luka oli ensin todella arka ja jännitti jokaista vastaantulijaa. Muutos on ollut sen suhteen suuri ja nykyään Luka menisi innoissaan tutustumaan jokaiseen vastaantulevaan koiraan. Vieraita ihmisiä Luka vielä vähän jännittää jos tulevat liian lähelle ja autossa oleminen on Lukan mielestä pelottavaa. Lukasta on tullut reipas ja leikkisä koira ja lumikasoihin hyppääminen ja pään upottaminen hankeen on sen mielipuuhaa. :)

T: Tero, Suvi, Joonas ja Luka

***

8.1.2012 Luka on reipas ja ystävällinen koirapoika, jota sylissäolo vielä vähän jännitti. Poika leikki innokkaasti sisarustensa kanssa maatilan pihalla ja tykkäsi osallistua kaikenlaiseen toimintaan.

13.12.2011 Luka on 14.9.2011 syntynyt urospentu. Pentuja on yksi poika ja neljä tyttöä Luka, Lucia, Liliana, Laura ja Larisa. Pentujen perimässä on todennäköisesti saksanpaimenkoiraa ja laikaa. Pentujen kodin löytymisellä on kiire. Pennuista kasvaa keskikokoisia noin 50 cm korkeita. Pennut ovat valmiita matkustamaan Suomeen rokotusten puolesta 27.1.2012 lähtien.
Lisää tietoja tulossa.

Luovutusmaksu pennusta on 200 €, mikä sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnastaja. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.