Lucy

Lisätty sivulle: 2010-04-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Lucy
6/2013 Lucysta tuli enkelikissa munuaissairauden takia.

***

30.6.2010 Lucy sai kodin Turusta.

***

Kuulumisia kodista:

5.8.2011 Lucylle lisätty muutama uusia kuva lempiasennosta vatsa täynnä. Lucy lähettää terveisiä muille kodittomille ja toivoo hyviä koteja niitä tarvitseville!

30.6.2010 Lucy sai kodin Turusta. Lucyn itämaiset piirteet tulivat erittäin hyvin esille kotiintulon jälkeen. Lucy on ihmisrakkaimpia ja seurallisimpia kissoja, joita olen koskaan tavannut.

***

Leikattu naaras, noin 1v.

12.4.2010 Lucy on vajaan vuoden ikäinen tyttökissa Virumaan tarhalla. Kun Lucy tuli tarhalle, hän oli tosi laiha ja hänen vatsa oli näin rikki, että sieltä tuli verta. Hän sai pitkän aikaa Intestinal kuivaruokaa ja nyt on vatsa kunnossa ja Lucyn paino on normaali. Hän haluaa paljon leikkiä ja katsoa kaikki uudet paikat. Lucy haluaa tutustua kaikkien uusien ihmisten kanssa. Pitää silittämisestä paljon. Lucy tarvitsee korkealaatuista erikoisruokaa, jotta vatsa pysyy tulevaisuudessakin kunnossa. Lucy on steriloitu, madotettu, rokottettu ja Lucylla on mikrosiru. Lucy on löydetty Tapan läheltä, kylästä nimeltä Imastu 2.01.2010.

Lucy matkaa kotiinsa suoraan Virumaan tarhalta, jossa se on viettänyt karanteenissa ensimmäiset kuukaudet, jossa varmistetaan, että kissalla ei ole sairauksia. Nyt Lucy asustaa terveiden kissojen osastolla, jossa kissat odottavat kotiinpääsyä. Lucy on hyvä pitää erillään muista eläimistä pari viikkoa kotiutumisen jälkeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.