Lucky ja Scoopy

Lisätty sivulle: 2010-03-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Lucky ja Scoopy
Luckysta tuli koiraenkeli 1.8.2013 ja Scoopysta 28.2.2015.

Saimme kauttanne kaksi koiraa Luckyn ja Scoopyn 29.5.2010. Aika heidän kanssaan meni hirmuista vauhtia. Nyt molemmat koiramme ovat valitettavasti poistuneet luotamme, haluan vielä kertoa heistä hieman ja lähettää teille muutaman kuvan.

Lucky ja Scoopy kotiutuivat melko nopeasti uuteen kotiin ja perheeseensä. Kun saimme pojat, heidän passeistaan selvisi, että rabies-rokotukset eivät olleetkaan heillä enää voimassa ja kun veimme kaverukset pian rokotettaviksi, paljastui suruksemme molemmilta koirilta sydänvika. Luckylla sydänvika oli jo aika paha, Scoopylla hieman lievempi. Lucky ja Scoopy elivät kuitenkin viimeiset vuotensa onnellista koiranelämää terveytensä rajoissa. Lucky oli rauhallinen koira, joka nautti kovasti läheisyydestä ja viihtyi paljon sylissä. Luckyn kuulo oli jo vuonna 2010 todella huono, joten hänen kanssaan kommunikoitiin lähinnä viittomin. Lucky oli sydämellinen ja iloinen persoona sekä hyvä ystävä, mutta Luckyn oma sydän oli hyvin heikossa kunnossa ja lääkityksestä huolimatta Lucky nukkui pois 1.8.2013.

Scoopy oli sisukas koira, joka rakasti hurjasti juoksulenkkejä, mutta kärsi rasituksen jälkeen öisin voimakkaasta sydänyskästä, joten juokseminen oli pikkuhiljaa jätettävä pois viikkojärjestyksestä. Pallon hakeminen oli toinen Scoopyn rakkaista harrastuksista, mutta parin vuoden päästä näkö kävi niin heikoksi, että sekään ei enää onnistunut. Scoopy oli hyvin aktiivinen, utelias ja viisas koira, joka halusi osallistua kaikkeen mitä teimme, ihan viimeisiin päiviinsä saakka. Vanhemmiten Scoopy alkoi myös nauttimaan yhä enemmän läheisyydestä ja sylissä olosta. Sydänvian ja takaraajojen heikkouden lisäksi Scoopylla todettiin loppuaikoina munuaisvika, eikä ruokakaan enää imeytynyt kunnolla. Scoopyn vointi pysyi silti kohtalaisena ja hän vaikutti elämäänsä tyytyväiseltä. Helmikuun lopussa Scoopyn vointi kuitenkin äkillisesti romahti, eikä hän pysynyt enää pystyssä. Jouduimme suruksemme sanomaan Scoopylle hyvästit ja lähettämään hänet Luckyn luo koiraenkeliksi 28.2.2015.

Lucky ja Scoopy olivat meille todella rakkaita perheenjäseniä, suuria persoonia ja aivan parhaita koiria. Olemme kiitollisia, että saimme heidät elämäämme näiksi muutamiksi vuosiksi. Tuntuu, että aika heidän kanssaan loppui kesken ja ikävä Luckya ja Scoopya on kova.”

***

29.5.2010 Lucky ja Scoopy saivat kodin Raisiosta!

***

Suloiset, sekarotuiset villakoirat Lucky ja Scoopy etsivät uutta kotia yhdessä. Kumpikin on kastroitu.

Lucky on vaalea villakoiran ja maltalaisen sekoitus ja Scoopy Jack Russellin terrierin ja villakoiran sekoitus. Koirat ovat noin 9- ja 10-vuotiaat ja painavat molemmat noin kuusi kiloa. Tarkkaa ikää ei tiedetä, sillä nykyinen omistaja on hankkinut ne viisi vuotta sitten eläinsuojeluyhdistyksestä Chicagosta. Hän joutuu nyt surukseen luopumaan niistä uuden elämäntilanteensa takia.

Lucky ja Scoopy osoittavat runsaasti hellyyttä. Ne sopisivat hyvin kotiin, jossa on jo vähän isompia lapsia tai aikuisten pariin. Rauhallinen Lucky käpertyy erityisen mielellään syliin. Reippaampi Scoopy leikkii taas mielellään pallolla, mutta viihtyy sylissäkin.

Esimerkiksi omakotiasujat tai kotona paljon aikaa viettävät voisivat sopia uusiksi emänniksi tai isänniksi mainiosti.

Pojilla on EU-lemmikkipassit ja kumpikin on sirutettu. Rokotukset ovat ajantasalla ja kumpikin on terve. Kulukorvaus on yhteensä 300 euroa.