Lucky

Lisätty sivulle: 2009-09-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Lucky
4.2.2012 Rakas Luckyni on mennyt taivaaseen.

Luckylla todettiin perineaalityrä joulukuussa 2011. Vaiva saatiin korjattua leikkauksella, mutta komplikaation takia Lucky menetti pidättelykykynsä kokonaan. Eläinlääkäri totesi että vaurio ei ollut korjattavissa ja että Luckyn elämänlaatu ei enää palaisi ennalleen. Raskain sydämin jouduin päästämään Luckyn nukkumaan.

Lucky oli ihana auringonpaiste ja rakas ystävä joka piristi elämääni 2,5 vuoden ajan. Olen kiitollinen jokaisesta yhteisestä hetkestämme ja tulen aina muistamaan Luckya lämmöllä ja pohjattomalla kaipuulla. Nuku hyvin, rakas enkelini.

Nora

***

11.10.2009 Lucky sai kodin Helsingistä!

Kuulumisia kodista:

08/2010 Vuosi on kulunut siitä kun Lucky jäi auton alle ja menetti toisen silmänsä. Rakas lapseni voi nyt hyvin ja on tasapainoinen ja rohkea koira. On ilahduttavaa nähdä kuinka suurta rohkaistumista ja edistystä Luckyssa on tapahtunut. Yhdellä silmällä pärjää hyvin, ja mikä ihmeellisintä, vielä muutama kuukausi sitten täysin kuuron koiran kuulo on alkanut palautua!
Lucky on pikkuhiljaa alkanut reagoimaan ääniin, ja kun huudan häntä tarpeeksi kovaa hän ryömii esiin sängyn alta ja hyppii korkealle ilmaan pyytäen lenkille pääsyä. Tyttökoiratkin ovat alkaneet kiinnostaa Luckya, kunhan ne ovat pieniä ja vaikeasti tavoiteltavia..
Haluan vielä kerran kiittää Merjaa ja Rekku Rescueta elämäni valosta.
Kymmenen kuukautta Luckyn kotiintulon jälkeen en voisi kuvitellakaan elämääni ilman yksisilmäistä hönttiäni.

Nora

25.3.2010 Terveisiä talvisesta Helsingistä!
Puoli vuotta on mennyt siitä ikimuistoisesta päivästä kun sain Luckyn kotiin Valgan tarhalta. Aika on mennyt nopeasti, vaikka tuntuukin, etten edes muista aikaa ennen Luckya. Meillä menee edelleen hienosti, ja hampaatkin on saatu kuntoon. Hampaiden pesu on edelleen päivän ikävin hetki meille molemmille, mutta muuten Lucky on aina iloinen ja ihana itsensä. Kun menen lähellekään asunnon eteistä Lucky rupeaa hyppimään ja pomppimaan. Hassua nähdä muuten niin rauhallisen koiran riehaantuvan aivan täysin kun hän näkee mahdollisuuden päästä lenkille. Lenkillä monet pysähtelevät rapsuttamaan Luckya, ja siitähän poika tykkää.
Voimme siis hyvin ja odottelemme kevätsäitä ja lenkkejä saaristossa.

Terveisin,
Nora

21.10.2009 Meillä on mennyt tosi hyvin. Lucky on päivä päivältä rohkeempi ja iloisempi koira. Eilen käytiin eläinlääkärillä ja kaikki oli hyvin. Lucky jopa pissasi siellä lattialle, kun haisi niin ihanasti muille koirille.:)
Lucky on onnellisimmillaan kun sitä rapsuttaa. Kun teen tietokoneella töitä Lucky tulee kuonollaan tökkimään mun käsiä et rapsuta nyt! Muutenkin on koko ajan kyljessä kiinni seuraamassa mitä teen.
Oon aika varma että Lucky on kokonaan kuuro. Se ei reagoi koviinkaan ääniin vaan pelkästään lattiassa tuntuviin liikkeisiin. Hyvin me kuitenkin pärjätään. Pitää vaan oppia uusia tapoja kommunikoida.

Laitoin mukaan kuvan meistä.

Nora

***

Lucky on pienikokoinen n. 3-4 -vuotias uros Valgan tarhalla.

16.9.2009 Lucky oli tänään eläinlääkärillä saamassa rokotuksen ja eläinlääkäri arveli Luckyn iäksi 3-4 vuotta. Lucky on ystävällinen, leikkisä ja iloinen koira!

Lucky joutui auton töytäisemäksi 13.8-09. Lucky sai iskun päähänsä ja menetti oikean silmänsä ja tilapäisesti liikuntakykynsä. Aluksi Lucky ei pystynyt edes nousemaan makuuasennosta ylös. Lucky sai kyllä hoitoa ja kipulääkkeitä.

Neljä päivää onnettomuuden jälkeen Lucky pystyi jo seuraamaan ympäristöään ja heiluttamaan häntäänsä.
Viikko onnettomuuden jälkeen Lucky pystyi jo istumaan pari minuuttia.

Kymmenen päivää onnettomuuden jälkeen koitti erittäin iloinen päivä:
Lucky pystyi kävelemään jo joitakin askelia!

Luckylle etsitään rauhallista kotia joka on valmis paneutumaan Luckyn hoitamiseen. Luckyllä on vielä hieman tasapainohäiriöitä.

Lucky luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa Luckyn tallinnasta.
Kulukorvaus 150 euroa.