Lillan (nyk. Nada)

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Lillan (nyk. Nada)
12.03.2016 Nada sai kodin hoitopaikastaan Helsingistä.

***

Narttukoira, noin 9 v. Kotihoidossa Helsingissä

05.01.2016 Nadalle lisätty kuvia kotihoidosta.

29.11.2015 Nada etsii uutta kotia. Hieman ujohko ja varovaisen oloinen Nada palautui yhdistyksen sivuille kotia etsimään omistajan elämänmuutoksen takia. Nada on arahko koira jonka kanssa tarvitaan alussa aikaa jotta tytön luottamuksen saa lunastettua. Mitenkään pahantahtoinen tyttö ei ole, vaan arka ja ujo uusissa tilanteissa. Nadalle etsitään rauhallista eläkekotia mielellään rauhalliselta asuinalueelta. Nada on kotihoidossa Helsingissä ja tyttöön pääsee tutustumaan sovitusti.

KULUKORVAUS leikkaamattomasta koirasta on 200 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.

***

16.12.2014 Nada jää entiseen kotiinsa.

***

Narttukoira, 8 v, Vantaalla

1.11.2014 Lillan (nyk. Nada) etsii uutta kotia.

Omistajan kertomaa:

Nykyinen nimi on Nada ja se on syntynyt 18.4.2006. Tällä hetkellä luonani Vantaalla. Sekarotuinen tyttö. Puolet saksanpaimenta/rottwaileria. Korkeus 55cm. Keskikoinen siro rakenteeltaan. Painoa 25-26kg. On opetettu peruskäskyjä istu, tassu, maate, seiso, odota, ei, etsi anna, hae, oma paikka jne. On oppinut matkustamaan autossa ei voi pahoin. Syö kaksi kertaa päivässä aamulla ja illalla. Kuiva nappuloita. Oltava vehnätön. Myös näkkäriä tai tattaripuuroa juuri mitään muuta vatsa ei siedä, koska en ole totuttanut. Ei mitään koirille sopimatonta esim. suklaa, maitotuotteet, maustetut ruuat jne.

On hyvin seurallinen ja leikkisä. Tarvitsee säännöllistä liikuntaa päivittäin lenkkeilyt. Koirapuistoissa ei ole paljoa ollut, mutta voi totutella. Aluksi on arkuutta, mutta kun saavuttaa luottamuksen ja sopeutuu kiintyy ja tulee luokse vaatien silityksiä jne. Pelkää miespuolisia aluksi riippuen ihmisestä, on hyvin herkkä vaistoamaan asioita tämä asia oli jo pentuna tiedossa ja isoja uroskoiria. Kerrostalossa haukkuu kun ovikello soi ei muuten. Pieniin lapsiin ei ole tottunut, joten ei mielellään. Sopii kahden aikuisen perheeseen. Kissoista on kiinnostunut, mutta ei ole tietoa kuinka tulisi toimeen. Tarvitsee myös omaa rauhaa ja tilaa. Ei sovellu bilettäjän kotiin.

***

09/2006 Lillan sai kodin.

***

Kuulumisia hoitokodista:

8.8.2006 Lillan on noin kahden kuukauden ikäinen, saksanpaimenkoirasekoitustyyppinen narttupentu. Reipas ja energinen, josta kasvaa keskikokoinen. Lillan on kotihoidossa Helsingissä ja siihen voi sopimuksen mukaan mennä tutustumaan. Tyttö on todella reipas ja leikkii kovasti perheen omien nuorempien narttujen kanssa. Lillan opettelee nyt remmissa kävelyä ja se sujuukin hyvin silloin kun on koiraseuraa mukana. Lillan ei ole vielä täysin sisäsiisti mutta osaa jo tehdät hädät ulos. Myös ruoka maittaa hyvin. Lillan sopisi ehkä parhaiten perheeseen, jossa on jo koira tai koiria ennnestään. Kissoista on kovin kiinnostunut mutta lähempää tuttavuutta ei ole vielä tehty.