Liisura

Lisätty sivulle: 2007-05-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Liisura
15.6.2007 Liisura on kuollut äkilliseen sairauskohtaukseen.

***

Leikattu naaras, noin 1v (toukokuussa 2007), kotihoidossa Turussa

14.6.2007 Liisuralla on hätätapaus siksi, että se on nykyisessä hoitopaikassaan hyvin stressaantunut, koska ei pidä siellä olevista kissoista eikä koirista. Liisura oli hetken aikaa kodissa, mutta ei tullut siellä toimeen koiran kanssa, kodissa olleen 12- vuotiaan vanhan kuuron kissan kanssa tuli kyllä hyvin toimeen. Perheessä oli myös lapsia, joista Liisura piti kovasti kuten yleensäkin ihmisistä. Liisura on ihmisrakas, mutta ei pidä koirista eikä nuorista kissoista.

Liisura etsii kotia rauhallisesta paikasta, jossa ei ole muita eläimiä, korkeintaan vanha kissa. Liisura vaatii kärsivällisen omistajan, joka jaksaa antaa Liisuralle aikaa ja hellyydenosoituksia, jotta tyttö saisi mahdollisuuden viettää rauhallista ja stressitöntä kissanelämää. Liisura sopii lapsiperheeseen mutta ei kuitenkaan sellaiseen, jossa on ihan pieniä lapsia, sillä se stressaisi Liisuraa.

***

2007 Liisura sai kodin Turusta.

***

Leikattu naaras, noin 1v (toukokuussa 2007), kotihoidossa Turussa.

24.5.2007 Kuulumisia kotihoidosta: Liisura on osoittautunut erittäin hyväksi kissaksi olemaan lasten kanssa. Liisuraa kävi tänään tervehtimässä 3- vuotias lapsi eikä Liisura pelännyt lainkaan kovaäänistä ja hieman kovakouraista käsittelyä lapsen taholta. Kaikki muut kissat juoksivat piiloon mutta Liisura nautti saadessaan huomiota. Tässä huomaamme, miten kuuroudesta voi olla hyötyäkin:)

21.5.2007 Kuulumisia kotihoidosta: Liisura kaipaa pikaisesti omaa kotia, koska ei tule yhtään toimeen muiden kissojen kanssa. Liisura on TODELLA ihmisrakas ja kun ihminen tulee lähelle niin naukaisee kovaan ääneen pyytäen lähelle rapsuttamaan ja silittelemään. Liisura alkaa saman tien kehräämään, kun häneen koskee, niin paljon tämä kaunis neitokainen rakastaa ihmistä:) Liisura on todennäköisesti kuuro, mutta se ei kissaa haittaa yhtään. Toivon, että Liisura löytäisi mahdollisimman pian kodin ainoana kissana tai sitten kodista, jossa Liisuralla on paljon tilaa. Liisura ei ole toisia kissoja kohtaan aggressiivinen, mutta sähisee ja kurisee jatkuvasti jos muita kissoja on liian lähellä häntä.

Mirrilii, Silluufia, Liisura, Joosu, Lasse ja Bosse tulivat kotihoitoon Turkuun 19.05.2007

LIISURA on valkoinen, pienikokoinen, leikattu, noin 1-vuotias kissatyttö. Ihmisrakas, tarvitse tottumista muiden kissojen kanssa.