Liis

Lisätty sivulle: 2008-10-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Liis
20.1.2009 Liisistä tuli enkeli sairauden vuoksi.

***

Naaras, noin 6kk, kotihoidossa Turussa

8.1.2009 Minä, Liis, olen edelleen ilman omaa kotia. Odotan sitä täällä hoitopaikassani niin kauan kuin vain pitää mutta toivon, että joku huomaisi minut mahdollisimman pian. Pelkään edelleen ihmisiä jonkun verran mutta leikin kyllä heidän kanssaan sekä minut voi ottaa syliin. Olen tosi kiltti.

25.10.2008 Hei! Olen Liis. Minut on loukutettu Ulvilasta, suuresta villikissapopulaatiosta. Minun kanssasisariani on täällä rekkurescuen sivuilla enemmänkin, kuten esimerkiksi Mollikolli ja Kollimolli kissat, joiden keinoemona olen toiminut täällä hoitopaikassani. Ei minusta kyllä maitoa vauvoille tule, mutta olen pyrkinyt hoitamaan heitä mahdollisimman hyvin pesien ja leikkien ja huolehtien. Sisarilleni onkin ilmaantunut monta kodin tarjoajaa, ovathan he söpöjä ja pieniä. Minulle ei vielä ketään. Minäkin olen aika pieni, vasta puoli vuotias. Olen hyvin hyvin kiltti, vaikken vielä ihmisiin luotakaan. Kuitenkin anna heidän koskea minuun ja ottaa syliin vaikka pelottaa ihan mahottomasti.

Yritän kesyyntyä, mutta se on vaikeaa koska olen asunut ensimmäiset puoli vuotta elämästäni ulkona. Hoitotädin mukaan minulla kuitenkin on tosi hyvät mahdollisuudet kesyyntyä, koska luonteeni on kuulemma hyvä. En ole koskaan vihainen. Olen muuten hoidossa Turussa, jos en sitä ole jo aiemmin maininnut. Minua saa tulla tänne katsomaan. Elän täällä monien muiden kodittomien kissojen kanssa ja olen luonteeltani hyvin sosiaalinen, tykkään nimittäin kovasti muista lajitovereistani. Jos sinä olet kiinnostunut tarjoamaan minulle kodin niin soitatko hoitotädilleni Marille.

Liisin kulukorvaus on 115 euroa. Liis luovutetaan madotettuna, rokotettuna ja steriloituna.