Leo

Lisätty sivulle: 2012-05-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Leo
11.11.2017 Leosta tuli kissaenkeli sairauden vuoksi.

Otin Leo-kissan yhdistyksen kautta reilut 5 vuotta sitten kodinvaihtajana. Leolla todettiin muutama vuosi sitten munuaisten vajaatoiminta ja säännöllisin väliajoin käytiin mittaamassa munuaisarvoja eläinlääkärillä.

Viime lauantaina 11.11.2017 eläinlääkäri totesi normaalikontrollissa munuaisten toiminnan olevan jo niin heikkoa, että Leolla on todennäköisesti jo todella paha olo ja voimakkaita kipujakin. Päätös oli vaikea, sillä Leo on rakas perheenjäsen. Leo päästettiin vihreämmille metsästysmaille 11.11.2017.

***

22.8.2012 Leo muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Leikattu uros, noin 6v. (elokuussa 2012), kotihoidossa Vantaalla

23.7.2012 Suloinen herrasmies Leo kävi nyt hammaskiven poistossa, joten hampaatkin on nyt priimakunnossa. Leo on myös hiljalleen tutustunut meidän koiriin ja näyttäisi ettei sitä rauhalliset koirat häiritse lainkaan, vaan niiden kanssa voi rauhassa köllötellä jopa samassa sängyssäkin.

7.6.2012 Leo kävi rokotuksissa ja samalla tarkasteltiin pojan kunto muutenkin ja jalassa ollut vekkikin oli parantunut jo täysin. Leo käyttäytyi lääkärissä hirmuisen hienosti ja lääkärikin totesi pojan kaikin puolin komeaksi kolliksi.

Leo olisikin valmis lähtemään omaan kotiin vaikka heti, jos sopiva koti vaan löytyisi.

23.5.2012 Leo on upea ja ihana kolli! Todella rento kaveri joka relaa ja ottaa iisisti, tykkää silityksistä ja joskus hoitotäti saa jopa lipaisun nenäänsä <3

Leolla oli pieni vekki jalassa kun se tuli hoitoon ja antibioottikuurin anto meni niin hienosti, että siinä oli hoitotätikin ihmeissään. Nyt on vekki parantunut ja tosiaan näin hienosti haavanhoitoon suhtautuvaa ja nätisi lääkkeitäkin syövää kissaa ei tämä hoitotäti muista nähneensä ehkä koskaan. Leo on oikea muru, iso kullanmuru! Leo viihtyisi varmasti parhaiten ainokaisena ja sille olisi kiirus löytää oma koti, sillä hoitopaikassa joudutaan vähän tekemään järjestelyjä jotta saadaan taattua Leolle oma rauha ilman hoitokissa Mustiksen mustasukkaisuuskohtauksia :)

10.5.2012 Lisätty kuvia.

3.5.2012 Leo on suomalainen, yhdistykselle luovutettu musta kollipoika. Ikää Leolla on noin 6 vuotta. Leon entinen omistaja, jo 80-vuotias mies, joutui sairaalaan eikä hän pystynyt enää huolehtimaan Leosta. Siispä Leo-kolli etsii nyt uutta kotia. Leo voisi hyvinkin pärjäillä ainoana kissana, tai mahdollisesti sopuisan tyttökaverin kanssa. Leo on siirtymässä Helsinkiin kotihoitoon Satakunnasta.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.